Kisgyerekes szülőkként egy házban, de külön lakrészben a nagyszülőkkel - működhet?
Sajnos én is csak lebeszélnélek róla!
Nekem míg ki nem repültem a szülői házból, addig anyukám volt a legjobb barátnőm. Akkor is voltak persze rigolyái-hisz kinek nincsenek?- de azóta az idő egyre jobban kihozta azokat. Két gyermek édesanyja vagyok, most épp gyesen a másodikkal. Férjem fél évre kiment külföldre dolgozni, havonta 5 napra jön haza, így erre az időre a szülőkhöz költöztünk, mert ők a Balatonnál laknak. 1 hónapja vagyunk itt, de komolyan azon gondolkozom, hogy inkább visszamegyünk a fővárosba és járok a gyerekekkel valamelyik medencés strandra, és hagyom a Balatont, mert a szüleimmel -főleg anyukámmal- nem tudok együtt élni. Az ég világon mindenbe beleszól, pedig régen egyáltalán nem volt ilyen! Hiába próbáltam ezt megbeszélni vele, semmi eredménye nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!