Cigi vagy a párod? Te melyiket választod?
Azt írtam a gyerek fontosabb, mint a cigi, így le lettem pontozva.
Hát nem értem.
Mit kellett volna írni? "ÁÁá, a cigiről soha nem mondanék le, még a gyerekemért se. Lesz@rom mi van a gyerekkel, meg az asszonnyal. Én csak cigizem és cigizem."
Na most akkor kérem a pozitív kezeket kedveskéim.
Borzasztóak egyesek, nem is csoda, hogy sok kapcsolat tönkre megy.
Az én párom is cigizett, mikor összejöttünk. Nem volt titok, hogy engem ez zavar, de nem volt érzelmi zsarolás, ő teljesen magától döntött úgy, hogy az én kedvemért leszokik róla. Meg is tette, amiért én nagyon hálás vagyok neki azóta is (2,5 évvel ezelőtt volt) :)
Én végig úgy álltam hozzá a dolgokhoz, hogy nem b*szogattam, mikor nem bírt ellenállni, hanem megdicsértem, megölelgettem, mikor mondta hogy rágyújtana de nem tette meg. Azt mondja, ezzel sokat segítettem neki, és nélkülem nem ment volna. Úgyhogy végül is így mindketten elégedettebbek vagyunk, nem az van, hogy én korlátoztam, vagy átneveltem őt, vagy ilyesmi.
23/L
Vele az a baj, hogy ha munkában van 5szabad perce akkor nem eszik pl hanem bagózik, függetlenül attól, hogy kopog a szeme az éhségtől és legközelebb órák múlva tud enni...
Itthon meg teljesen természetesen feláll a géptől és kimegy bagózni, függetlenül attól, hogy mit lehetne velünk közösen csinálnia... Ha kérem ne menjen ki, akkor a válasz, hogy dehát már Xideje nem...
És 5percenként nem dicsérhetem meg, mert nem gyújtott rá 5perce.
És ahelyett, hogy komolyodna mélyülne a kapcsolatunk, egyre sivárabb és komolytalanabb.
Pedig az első Pocinak még beszélt is... most meg jajj ne nyaggass már
Ha dohányos vagy önző vagy mert bagózól nem vagy tekintettel arra aki nem bagózik.
Ha meg nem dohányzól és arra vágysz, hogy a párod melletted öregedjen meg akkor te vagy önző.
És a kapcsolatban azóta igen bszogatom, hogy tegye le amióta a látom, meg tudom, hogy az életével játszik, és felelősséggel tartozik 2gyerekért 1feleségért és Önmagáért.
És álszent akkor lennék ha a cigivel a számban akarnám megtéríteni, és amíg nekem sikerült... neki nem is akaródzót. Pedig a Pocaknak ígérte meg, magától.
De értsd már meg végre te hülye tyúk, hogy simán könyörgéssel, melodrámával, érzelmi zsarolással nem fogja soha a büdös életben letenni! Ha valaki abbahagyja a bagót, az mindig belső késztetésnek kell lennie! Engem is baszogattak, hogy tedd már le, így tedd le, hát hogy lehetsz ilyen bagós disznó, magasról leszartam és persze ígérgettem, hogy hagyjanak már lógva. MAGAMTÓL tettem le és nem más 2 szép szeméért, mert ÉN úgy döntöttem, hogy abbahagyom. Ha a belső elhatározás nincs meg, a sírig csesztethetsz vele valakit, akkor sem fogja letenni. remélem, most már felfogtad végre. Ha leteszi magától hurrá, ha nem, akkor ez van. Önmagától szép szavakkal még senkit nem lehetett megmenteni, se drogost, se alkoholistát, se bagóst. A lakásból meg ki kell zavarni az udvarra, hogy ne a gyerek arcába bagózzon és punktum.
Írtam már ide, nem tudom hányadik voltam, de kezdem én is úgy látni, hogy a cigizés az csak egy ürügy. Neked az a bajod, hogy nem foglalkozik már Veled/Veletek annyit. Emellett a cigizés kismiska. Én tudom, hogy nehéz, de talán ha nem drámáznál/nyafognál/magyarázkodnál annyit, mint itt nekünk ebben a kérdésben, ő is szívesebben lenne Veled.
23L
Sajnos az akaratgyenge emberrel nem tudsz mit kezdeni, 15 év után tettem le, csak elhatározás kérdése. Anyámnak áttételes tüdőrákja volt és akkor sem tudta letenni.
Mielőtt valaki azt írná, hogy akkor már mindegy volt, 10 éve mikor még "csak" mellrákja volt -operálták sikeresen- , akkor sem tudta letenni, pedig akkor még talán most is élne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!