Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Cigi vagy a párod? Te melyiket...

Cigi vagy a párod? Te melyiket választod?

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 12:28
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
81%

Azért kezdtem vele kapcsolatot, mert ígéretet tett, hogy leszokik. Csökkentette is az adagját, és eltelt 2,5 év mondtam neki, hogy még mindig csak a csökkentett adagnál tartunk, mikor akar már leszokni? Aztmondta ő sosem ígért ilyet... hát ennyi, nekem ne hazudjon, és ne állítsa azt, hogy én vagyok a hülye. Soha többet nem kezdek dohányossal, haljon meg egyedül.

Egy életre jegyezzétek meg ezt jól: azzal, hogy basztattok meg kérleltek, zsaroltok..stb egy dohányost meg ígéreteket csikartok belőle, hogy szokjon le, attól nem fog. Önelhatározás kérdése. Ha ő nem érzi elég erősnek magát, senki és semmi kedvéért nem lesz képes leszokni, mert ez egy súlyos függés. Aktív dohányos keressen szintén dohányos párt, nemdohányzó pedig nemdohányzót, különben nagyon súlyos konfliktusok adódnak és joggal mutogat mindkét fél egymásra.

2011. jún. 3. 12:56
 22/37 anonim ***** válasza:
35%
Te is cigiztél,képmutató vagy sajnos,amikor megismerted cigizett,elfogadtad magadra vess,nem a kapcsolat, házasság közepén kell észrevenni a másik fél dolgait.
2011. jún. 3. 12:59
 23/37 A kérdező kommentje:

A kérdést úgy is lehetne fogalmazni, hogy cigi vagy az életed.

Mert egy idő után beletörődik az ember, na de azt ne mondja senki, hogy annyira hülyének kell lenni, hogy kinyírja magát.

Itt nem is én vagy a gyerekek a probléma, hanem Ő maga. Senkinek nem kéne dohányozni, neki kifejezettem TILOS(tüdőgyógyász is kiverte már a balhét nála...)

Tehát nagyon nem kell magam a válásért törni, mert ha ilyen mértékben bagózik, akkor a míg a halál el nem választ rész nagyon hamar utoléri.

És nem sok kedvem van asszisztálni a halálához, ezért az ultimátum...

2011. jún. 3. 13:03
 24/37 anonim ***** válasza:
Nem én ígértettem meg vele, ő maga ígérte meg. De tök mind1.
2011. jún. 3. 13:16
 25/37 anonim ***** válasza:
0%
Az mindegy, hogy ő ígérte meg vagy te ígértetted-e meg vele. Azért ígérte, hogy szállj le róla és ne baszogasd ezzel.
2011. jún. 3. 13:25
 26/37 anonim ***** válasza:
0%
Előzőmél a pont sokan csak azért igérnek meg dolgokat hogy békén hagyják őket.
2011. jún. 3. 13:27
 27/37 A kérdező kommentje:

Ha dohányos vagy önző vagy mert bagózól nem vagy tekintettel arra aki nem bagózik.

Ha meg nem dohányzól és arra vágysz, hogy a párod melletted öregedjen meg akkor te vagy önző.

És a kapcsolatban azóta igen bszogatom, hogy tegye le amióta a látom, meg tudom, hogy az életével játszik, és felelősséggel tartozik 2gyerekért 1feleségért és Önmagáért.

És álszent akkor lennék ha a cigivel a számban akarnám megtéríteni, és amíg nekem sikerült... neki nem is akaródzót. Pedig a Pocaknak ígérte meg, magától.

2011. jún. 3. 13:34
 28/37 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Ha szeret a párom, és mikor összejöttünk, akkor is dohányoztam volna, ne akarjon megváltoztatni, (én sem akarom őt). A cigi meg nem izgat, semmi örömöt nem nyújt nekem.
2011. jún. 3. 13:36
 29/37 anonim ***** válasza:
Az enyém ugyan nem asztmás, de cigizik, de soha nem döntenék másként, csakis mellette. Mondjuk elvonul, ha cigizik, tehát nem az orrunk alá füstöl.
2011. jún. 3. 13:46
 30/37 anonim ***** válasza:
35%
Ez egy érdekes kérdés és nem is olyan könnyű rá válaszolni. :-) Én dohányzom már nagyon régóta, így ismertük meg egymást a párommal (ő is dohányzott). Ő így szeretett meg engem - legalábbis állítólag, így fogadott el. Nyilván jobban szeretem őt mint a cigit, de soha nem engedném, hogy zsaroljon. Ha azzal zsarolna, hogy a cigi vagy ő, akkor a cigi mellett döntenék. Nem azért, mert őt nem szeretem, pusztán csak arról van szó, hogy nem tűröm el bárkitől, hogy megmondja mit csináljak, még tőle se. Egy ilyen ultimátumot úgy értékelnék, hogy ő az, aki nem szeret már, akkor meg mi értelme volna letenni a cigit?!
2011. jún. 3. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!