Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csinaljak?...

Szerintetek mit csinaljak? Hol rontottam el?

Figyelt kérdés

Regota egyutt elek a parommal,megmondom oszinten nem voltam egy kifejezett haziasszony,nem eltunk koszban de azert lehetett volna rendebb is.Akkor meg mindenben segitett a parom,hetvegen csinaltunk kozosen egy nagytakaritast,ha ugy latta felporszivozott,kint is segitkezett a kerteben.

Megszuletett a lanyom es azota kicsereltek,mindig egyre kevesebbet es ekevesebbet segit,mostmar oda jutottunk hogy szinte semmit nem csinal,hazaer es komputerezik estig.

Igaz kicsit en is mas lettem,sokkal jobban erdekel a tisztasag,idegesit a rendetlenseg,vagy ha nincs levagva idoben a fu.Azt hiszem most ertem be mint haziasszony.

A problema ott van hogy egyszeruen enm birok mindent egyedul,bent is tartsak rendet,kint is gondozzam a kertet kozben meg itt a 16honaposom is akivel rengeteget foglalkozom,nem akar ra vigyazni sem hogy legalabb delutan tudjak pakolni ne delelott a gyerekkel.

1,5eve nem alszom ejjel,meg mindig kel amitol neha hulla vagyok,es nincs kedvem elni sem.

Ha szolok hogy segitsen csak dunnyog,regen nem volt ilyen.Szerintetek hol rontottam el?mit kellene most csinalnom?

2011. jún. 3. 11:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon gyakori helyzet, amiről írsz. Nekem nincs gyerekem, de a sok nőismerősöm keresztülmegy ezen, miután az első gyereke megszületett.

Ahogy írtad, szerintem nem is az a legnagyobb gond, hogy nem segít be, hanem hogy egyáltalán nem törődik veletek, csak a gépet veri állandóan. Miért van ez így? Mert alapból tuskó, akinek csak addig kellettél, amíg nem voltál agyonstrapált, meg nem sírt otthon egy gyerek? Vagy esetleg te sem fordítottál rá kellő figyelmet az utóbbi időben? Persze kisgyerek mellett nehéz még feleségnek is lenni, az biztos. De lehet, hogy a férjed úgy érzi, elveszítette a nagyszerű párját, kapott helyette egy agyonhajszolt, kialvatlan, csak a gyerekkel és háztartással foglalkozó valakit. És lehet, hogy a magányát kompenzálja azzal, hogy mindig a gép előtt ül.

Próbálj beszélni vele, nem számonkérően vagy támadóan, hanem mint felnőtt a felnőttel. Próbáld megtudni, mi baja, hátha együtt találtok megoldást a helyzetre, ha mindketten engedtek egy kicsit. Föl a fejjel! :)

N32

2011. jún. 3. 12:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Az internet egyre több hàzassàgban gondot okoz. Nagyon hasznos, de sok hàtrànya is lett a csalàdokban.

Amikor hazamegy fogadd szeretettel és próbàld megmondani neki, hogy a gyermeknek te is apja vagy. Hiànyzol mind2-nek egész nap.

2011. jún. 3. 12:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Az áldozathibáztatás a legegyszerőbb (11-55-ös vagyok). Én speciel tip-top nő vagyok, tűsarkú, mini és szexelek vele minden nap, ill. ahányszor igényli. Attól még ott az a nyomorult gép!

És előtte mi volt? Hát előtte bringáztunk esténként vagy futottunk, vagy moziztunk. De most a 8 hóst azért nem tudom hétköznap du.-onként lepasszolni valakinek...

És máshol nincs gond amúgy, sokat nevetünk. De a háztartás nincs az ínyére és a gép mindennél izgalmasabb...

2011. jún. 3. 13:13
 14/14 A kérdező kommentje:

Azt nem mondhatja hogy elhanyagolom magam(vekonyabb vagyok mint szules elott,igyekszem a tolem telhetoen jol kinezni)ra is forditanek idot ha latnam az igenyt.

Hazaer a kapuban varjuk,megebedelunk es mehet a komputerhez,6 korul szoktam egy kv-t fozni es kimegyunk egy fel orara,beszelgetunk jatszunk a gyerekkel,de ennyi a napi kozos program.

ha nem csinalom meg,jon hogy milyen disznool van,mert bizony volt hogy 3napig nem pakoltam semmit.

mult heten 2 nap delutan elmentem anyuekhoz a kiscsajjal hogy nyugodtan ellegyen itthon,aztan mikor mondtam hogy dolgom lenne mondta de vigyem a gyereket is.

O miatta letem ilyen mert folyton dicsert hogy milyen jo hogy ilyen szep tiszta a haz,en meg oromet akartam neki szerezni,csak most dobbentem ra hogy mostmar mindent en csinalok.

Valamit csinalnom kell,de meg nem tudom mit is mondjak.

2011. jún. 3. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!