Vajon a beteg embereket (pl: Dankóros emberek) miért nem fogadja el a társadalom? Vagy pl azokat akik fél lábbal élnek?
Konkrét esett:
Mekibe esznek 4en csajok jött egy fiú (nem férfi, fiatal ember), aki elvesztette az egyik lábát, mankóval közlekedik.
Megszólal az egyik csaj: Úristen ezt láttátok?! Elment az étvágyam.
Ez a világ legnagyobb tahósága úgy gondolom
Nem mindenki ilyen hála Istennek!
De vannak ilyen emberek is, akik kifejtik, hogy a Down kórosok mekkora terhek a társadalom nyakán, hasznot sem hajtanak, nem is éreznek nyilván semmit, ezért jobb lenne nekik az eutanázia.
Nem vicc, ismerek ilyen embert, aki így gondolkodik, családtag.
Mondtam neki, hogy ez egy kicsit Auschwitz-ra hajaz, ő meg azt mondta, hogy Auschwitz és a deportálás egyáltalán
nem volt rossz ötlet.
Szerintem ő mindenkit deportáltatna, aki más, illetve aki nem olyan mint ő és a kedves férje. Utálja a melegeket, zsidókat, cigányokat, törpéket, fogyatékosokat, egyedülállókat.
Hát, vannak ilyen emberek is sajnos.
Intoleránsak!
A lány meg szimplán egy tahó volt.
De mondom, nem mindenki ilyen.
mark86
10:13-as egysoros!
ha valami nem tetszik pontozz le,ha a személyemmel van problémád akkor PRIVÁT!!!! NE LEGYÉL MÁR ALATTOMOS NYUSZIKA!
Az emberek megnezik a fellabu embert,ez idaig okes is hisz mas mint a tobbi,a beszolas kicsit eros volt.
Nekem apukam rokkant,egy laba van csak,szoval nagyon is ismerem az ilyesfele tekinteteket.
Mondjuk en tini voltam mikor apu labat amputalatak,de szerencsere keves negativ hozzaszolast hallottam meg.
Mondjuk egyszer voltunk bevasarolni egy hipermarketben es ket vihancolo kolyok(kb egyidosek voltak velem)kirohogtek,mert hat nem volt olyan egyszeru lejonni a lepcson,ez nagyon fajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!