Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjetek segít otthon?

A férjetek segít otthon?

Figyelt kérdés

Van egy babánk és most terhes vagyok a következővel.A férjem dolgozik este 6-ig.Mindent én csinálok itthon, 2 év hogy nem mosogatott, porszívózott stb....

Szerintetek ez normális, vagy én kapattam el?

Nálatok, hogy van ez otthon?

Nem merek rábízni házimunkát mert annyira lassan csinálja, hogy nem haladok tőle:(

2011. jún. 3. 09:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%

Azért nem csinálja, mert nem mered rábízni.

Biztos mondtad neki, hogy lassan csinálja, ezért elment az önbizalma.

Bízd rá, így ő is hasznosnak érzi majd magát.

2011. jún. 3. 10:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Persze hogy segít,mindennap ő főz,a bevásárlást is együtt csináljuk,a mosást felváltva.Takarítani és mosogatni én szoktam,de volt már,hogy ezekben is segített ha kértem.
2011. jún. 3. 10:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Gyerek elott mindenben segitett,amiota megvan azota semmiben.nem tudom mit ronthattam el.
2011. jún. 3. 11:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

mark86

talán nem mindig magatokban kellene keresni a hibát!

ki a férfi? különb mint ti? aranyat sz.rik?

rá kell szólni hogy csinálja a dolgokat,vagy oda kell neki adni egy napra a gyereket és elvégezni a házimunkát! majd megtudná....

2011. jún. 3. 11:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem sokat segít. Ez így volt természetes az elejétől kezdve. Mióta megvan a kislányunk (3 hónapos), azóta mondjuk a hétköznapokon nem mosogat, vagy porszívózik. De nem is baj, mert amikor hazajön melóból 5-kor, akkor szeretne a gyerekkel lenni. Így amíg ők játszanak, én megcsinálom, ha esetleg nap közben nem sikerült volna. De általában én megcsinálom nap közben, ritka, hogy estére marad a mosatlan.

A gyerek körül mindig segít. Pelenkázza, eteti, felkel hozzá éjszaka, játszik vele, ha van egy kis elmaradásom pl. a vasalással, vagy szimplán rossz napunk volt, és hulla fáradt vagyok, akkor elviszi sétálni.

Hétvégente pedig a házimunkában is többet segít. Mos, mosogat, porszívózik, néha segít főzni. Nálunk például ablakot csak ő pucolhat, mert szerinte én nem jól csinálom. :) Teregetni nem engedem, mert azt meg ő nem tudja. Csak felszórja a ruhákat a szárítóra, és olyan gyűröttek lesznek, hogy azon még a vasalás sem segít. :D

2011. jún. 3. 11:45
 16/19 anonim ***** válasza:
15%
ó Kitakarítja a medencét, meg átnézi az autókat, meg a kenneleket... egyesek még egy ilyen kérdésből is tudnak sznob kérdést csinálni... aranyom akkor hol van a bejárónő?
2011. jún. 3. 12:20
 17/19 anonim ***** válasza:
22%
vagy az te vagy? XD
2011. jún. 3. 12:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen, mindenben segít.
2011. jún. 3. 13:36
 19/19 anonim ***** válasza:
az enyém végez házimunkát is... füvet nyír, fát vág, mosogat, porszívózik, port töröl...stb. nem is tűrném, hogy soha ne segítsen....
2011. jún. 3. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!