Hogyan béküljek ki Párom barátaival? HELP! SoS
Párom barátaival eléggé össze kaptunk:S
Igazság szerint ők kezdték amikor pár dologgal megvádoltak .
De szerintem vagyunk annyira felnőttek , hogy félre tegyük a régebbi dolgokat . Írtam neki ( a csajnak , mivel egy párol van szó ) , hogy szeretnék talizni velük és kibékülni . Erre a csaj vissza írta , hogy páromat szívesen látja , de engem nem ( Semleges tényezőnek nevezet ) Meg , hogy nem értem meg , hogy nem érdeklem?..Arra nem számítottam , hogy ennyire ellenséges lesz , miután ők kezdték az egész vitát ..De annak semmi értelme , hogy párom nem talizik velük mert engem nem látnak szívesen . Ezért gondoltam arra , hogy megpróbálkozok a béküléssel . Persze eddig sikertelenül :( Aki tud segíteni , hogy hogy lehetne akkor írjon .Normális komenteket ..köszönöm
Szerintem ne pedallozz.en tuti nem alazkodnak meg ezutan.
Nekem a parom haverja mondta hogy utal,mert mar nem az a baratja aki volt,nincsenek annyi idot egyutt.Mondtam rendezzek le egymas kozt,en kimaradok ebbol.
Aztan a haver is megbekelt es joban voltunk.
Ezt szomorúan olvasom. :( Ha tényleg igaz, hogy nem csináltál, nem mondtál semmi rosszat, ők kötöttek beléd és ezért indult ki a veszekedés, ráadásul még a békülés felé is te tetted meg az első lépést, akkor azt kell mondanom, hogy ebben az esetben a párodnak is közbe kellene lépnie és megpróbálkoznia, hogy kibékítsen benneteket.
Mellesleg mikor komolyabbá vált a kapcsolatunk a párommal, nem igazán kedveltük egymást az egyik nagyon jó barátjával, legalábbis én úgy éreztem, hogy nem bír. Egy másik meg azért panaszkodott, hogy mióta vagyok, a párom nem foglalkozik vele eleget.
Én is mondtam, hogy nem akarom, hogy vita legyen miattam, erre a párom azt mondta, hogy a barátoknak el kell fogadniuk, hogy én most már hozzá tartozok, ha nem tetszik nekik, akkor nem kell vele barátkozniuk és kész.
De azóta nem hogy megszoktuk, hanem meg is szerettük egymást a barátokkal.
Hu de nagy pofára esés lett :S
Írtam , elolvasta aztán páromnak írkál:S
Pontosan ezt nem akartam:S:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!