Lehet normális párkapcsolat egy autista nővel?
Figyelt kérdés
Nemrég ismerkedtünk meg és kiderült, hogy neki van egy asperger szindróma nevű betegsége, ami az autizmus egy enyhébb formája. Lehetne vele egy normális párkapcsolatot vagy később gyerekvállalást tervezni? Szülhet ő egészséges gyereket?2011. jún. 2. 21:11
21/23 anonim válasza:
Mindenki maga döntse el, kell-e neki a másik úgy, ahogy van. Még ha autista. aspergeres, skizofrén, stb. is.
22/23 anonim válasza:
Van egy új könyv a piacon a G.A.P. szindrómának nevezte el egy amerikai kutató-arról szól (két magyar orvosnő fordította), hogy még az autizmus is gyógyítható speciális étkezéssel. Érdemes lenne megszerezned, ill. úgy tudom, az angol változat a netről letölthető. Nagyon sok hasznos inft tartalmaz, é gyakorlatilag teljesen más megvilágításba helyezi azt a "betegséget".
23/23 anonim válasza:
Én egy 19 éves aspergeres lány vagyok és egy több mint fél éve tartó teljesen normális párkapcsolatom van. Szóval igen, minden lehetséges, ez a "betegség" (nem szeretjük többnyire ezt a szót) nem feltétlen öröklődik, de ha épp mégis, általában egy két generációval később jön elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!