Miért nem érdekli a barátomat h mi van velem?
Egy középsuliba járok a barátommal,11 hónapos kapcsolatunk van. De valahogy úgy érzem, h nem érdekli őt h mi van velem.
Múltkor is, nem mentem iskolába, nos anyum mondta neki reggel, h ne várjon meg,mivel rosszul vagyok. Arra nem volt képes, h egy smst írjon h mi van velem vagy valami. Délután mikor találkoztunk meg sem kérdezte h jobban e vagyok már. Sőt, nem is érdekelte és mikor ezt felhoztam neki még ő volt megsértődve.
Meg, nemrég írtunk angolból és mindkettőnk megkapta a jegyet. Én érdeklődtem h hogyan sikerült neki, vagy mik voltak a hibái stb. De ő még azt sem kérdezte meg h nekem h sikerült. Pedig még mondtam is, h én is megkaptam,de a jegyet direkt nem mondtam,kíváncsi voltam h rákérdez e.
Én mindig megkérdem az ő véleményét ha egy nagyobb döntés előtt állok vagy ha kettőnkről van szó. Ő soha, ő csak megy a feje után:(
Most is hétfőn lesz a névnapom és fogadni mernék h azt is elfelejti. Mivel nem beszél róla, nem kérdezi meg h mit szeretnék kapni vagy h tervezek e valamit. Semmi egyáltalán.(Mellesleg, ha tavaly nem szóltam volna neki,akk is elfelejtette volna). Én már a szülinapja előtti hónapban már érdeklődtem h mit szeretne kapni.Sőt, még a barátait is megkérdeztem h minek is örülne.
A gond ott van, h tudom h szeret. Sms-eket küld szeretlek és hiányzom szöveggel,sokat simogat,gyakran megyünk el motrozni vagy meghív ebédre,meg minden nap megdicsér h "milyen csinos vagyok" meg ilyesmik. De valahogy nem értem h miért nem érdeklődik afelől h mi van velem:(
18/L
-Lehet h tényleg nem nagy a figyelemigénye, de basszus a barátnője vagyok. Néha azért rákérdezhet h mi van velem is.
-Nem szoktam mindent elmesélni neki, nem vagyok az a típus. Ha meg megakarom ezt vele beszélni, akk meg az jön le neki h követelőző vagyok vagy ez egy indok arra h szakíthassak vele...
-Ha meg fel is hív hétvégén h mi volt velem,egy mondatba épphogy csak eltudom mondani,mivel utána egész végig arról beszél h neki milyen rossz volt a nap,folyton dolgoztassák a szülei,mindenki hülye csak ő az okos stb.
-meg minden nap ugyanazt mondogassa pl h csinos vagyok vagy h szépek a körmeim(szoktam mintákat rajzolni). És ezeken a mondatokon soha nem változtat. A szép meg a csinos szónak is rengeteg szinonimája. Ezek után azon is elgondolkozok h egyáltalán tetszem e neki vagy csak mondja a mondatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!