Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szeretem a barátomat, de ő már nem szeret engem. Látom hogy húzza a száját a hátam mögött, nem érdekli, ha ma nem érek rá, és még ezer jel, ami azért lehet, mert nem kell (ett) küzdenie értem.
lehet azért nem szakít velem, mert nem mer? nem akar megbántani?
most szakítsak én?aki totál szerelmes? én mondjam, hogy hagyjuk? akinek a legjobban fájna?
minden nap gyötrő, kínzó, hogy én bújok, ő nem, én rámosolygok, ő csak néz, hogy mit mosolygok
segítség! hogy szedjem ki belőle, hogy inkább dobjon ki, ,mert én erre nem vagyok képes. mert ő ilyen beszélgetéseknél azt mondja, hogy nem akar szakítani, stb. de ez tarthatatlan!
de az is úgy fájna, ha arra gondolok, hogy ha szakítok ő esetleg megkönnyebbülést érezne
hogyan kellene kiszedni belőle, hogy lehet csak én nézem be az egészet
mert épp megfigyelőállásban vagyok...
várom, hogyan udvarol, akarhat e engem és ugye nem ezt látom
de az is lehet, hogy megszokta, hogy én rohanok mindig és csak büszkeségből azért sem érezteti hogy szeret
hagy aggódjak
ahogy ő is csak az előző kapcs-ában
első válaszolótól kérdezném, hogy ő a sarkára állt? és szakított? vagy hogyan lett vége?
a srác meg egyszerűen rá mondta az áment?
és mi történt az alatt az egy hónap alatt?
nem hívott nem keresett, te vártad
vagy ha mentél jól van, ha nem az is?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Erre a kérdésre válaszoltam nemrég. Nem is egyszer. Kb. ugyanaz a probléma itt is. Hagy ne írjam le mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!