Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Szeretem a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szeretem a barátomat, de ő már nem szeret engem. Látom hogy húzza a száját a hátam mögött, nem érdekli, ha ma nem érek rá, és még ezer jel, ami azért lehet, mert nem kell (ett) küzdenie értem.

Figyelt kérdés

lehet azért nem szakít velem, mert nem mer? nem akar megbántani?

most szakítsak én?aki totál szerelmes? én mondjam, hogy hagyjuk? akinek a legjobban fájna?

minden nap gyötrő, kínzó, hogy én bújok, ő nem, én rámosolygok, ő csak néz, hogy mit mosolygok

segítség! hogy szedjem ki belőle, hogy inkább dobjon ki, ,mert én erre nem vagyok képes. mert ő ilyen beszélgetéseknél azt mondja, hogy nem akar szakítani, stb. de ez tarthatatlan!

2010. máj. 6. 17:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
tényleg lehet jobb egyedül, mint minden egyes nap szembesülni egy flegma arccal, akiről lepattan, hogy szeretem
2010. máj. 6. 17:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Dobd a fenébe, és mondd neki vigyorgó fejjel: csá fas*zfej, húzd a szádat ezentúl magadban!
2010. máj. 6. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!