Egyedül szeretnék lenni. Ez normális?
Már elég régóta nagyon feszült vagyok a család miatt is meg a munkám miatt is (kamionozok). Feleség, gyerek nélkül szeretnék lenni max 2 napig egyedül. szeretem őket és foglalkozok velük de már megőrülök. minden nap felidegesít a főnököm vagy én saját magamat, hazajövök, éjszaka hallgatom a gyereksírást, alszok vagy 3-5 órát, hajnalban keljek fel, vezessek hajnaltól estig-éjszakáig úgy h ne aludjak el. most ne jöjjön az a rész h gyereket csinálni könnyü volt :). Tudom hogy a feleségem is elég fáradt de neki annyiból jobb h lepasszolja a gyereket anyámnak és tud pihenni. én emg egy szájbatekert szabadnapot nem tudok kivenni. Az egyik ismerősöm szerint hülye vagyok hogy család nélkül akarok lenni. Normális vagy nem?
27/f
18:43 vagyok
Nem vagyok búza, max leszbi lehetnék, de az sem vagyok! Egyáltalán miből gondoltad, hogy férfi vagyok? Tudod vannak női kamionosok is.
Hát akkor nosza! Állj oda a feleséged elé, és mondd meg neki, hogy szeretnél 2 napot egyedül lenni. Menj el egy hotelbe. Lazulj el. Masszíroztasd ki magad, pihenj, olvasgass, nézz meg egy-két jó filmet. Cserébe azért ajánld fel az asszonynak is ezt a lehetőséget legalább 1 napra, amikor az időbeosztásod megengedi. Hiszen, ha nem is dolgozik, otthon elég neki a sok munka! :)
Sok Sikert! :)
áá én imádom a kamionosokat lány létemre :D
Nyugodtan kapcsold ki magad. Tudom ám milyen nehéz tud lenni egy kamionos élete :) ennyit mindenki megérdemel.
18:50 vagyok.
"Nem vagyok búza, max leszbi lehetnék, de az sem vagyok! Egyáltalán miből gondoltad, hogy férfi vagyok? Tudod vannak női kamionosok is."
Nem tudtam. Azt hittem, hogy csak a német és az amerikai filmekben van ilyen. De grat, mély tiszeletem Neked. :P
18.43as
nemérdekel h meleg vagy csak tartsd magad a 4 fal között.
köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!