Anyám miatt vagyok képtelen beszélgetni akárkivel is?
Figyelt kérdés
Mikor kicsi voltam, ha kérdeztek anyám azonnal válaszolt helyettem. Összefüggésben lehet azzal hogy képtelen vagyok beszélgetni?2011. jún. 2. 17:29
11/17 anonim válasza:
A pudingos gyümölcstortás sztori írója vagyok. :) Hát mondom én, ez totál ugyanaz a helyzet, mint ami velem volt.
Most is csinálja még anyukád ezt a helyetted válaszolgatást? Hány éves vagy?
12/17 anonim válasza:
Az a baj, hogy ezen nem lehet változtatni. Sokáig hittem én is, hogy egyszerűen lehet, de egyszerűen képtelen vagyok rá. Mivel anyám is így szokott meg, és az iskolában is csendesnek szoktak meg így lehetetlen megváltozni.
13/17 A kérdező kommentje:
18 vagyok. Egyébként a koromhoz képest elég gyerekes. Szóval ilyen 15-16nak érzem magam.
Néha csinálja.
2011. jún. 2. 17:53
14/17 anonim válasza:
Tehát későn érett vagy, ezzel szerintem nincs baj, az a jó, hogyha minél fiatalabbnak nézel ki, ezt 40 éves korodban majd tapasztalni fogod szerintem. Én is így vagyok ezzel kb, de én örülök neki, hogy nem vagyok akkora darab, mint a többi.
15/17 anonim válasza:
Hali!
...és bocsi... de fiú vagy vagy lány? 18/F vagy 18/L?
Üdv: EE
16/17 anonim válasza:
Lehet összefüggés, de ezen igenis lehet változtatni. Nekem sikerült!! Na nem egy pillanat alatt, kb. öt év különélés kellett, és sok ilyen irányú könyvtáras, netes kutakodás, majd az olvasottak gyakorlása. Szituációs helyzetek kitalálása, gyakorlása. Sok munka és energia, de a dolog megváltoztatható, ha igazán zavar!
17/17 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2011. jún. 2. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!