Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem néha többet érdemlek...

Úgy érzem néha többet érdemlek, ez baj?

Figyelt kérdés

Van egy 4 éves táv- párkapcsolatom és nagyon hiányzik a barátom a hétköznapokban,mert csak hétvégente látjuk egymást. Sok fiú ismerősöm viszont bókol, kedvese, figyelmesek és mondják, hogy milyen kedves,csinos, komoly lány vagyok. A barátnőim szerint pedig borzasztó türelmes vagyok a barátomhoz, ők nem tolerálnának ennyi mindent,és nem csinálnák ezt az egészet. Sajnos még 2-3 évig biztosan tart a távdolog, így eléggé kétségbe vagyok esve, mert nagyon hiányzik a barátom a hétköznapokban (kb mintha szingli lennék akkor). Önzőség, baj, ha úgy érzem, hogy többet érdemelnék? Mert az ismerőseim beültették a bogarat a fülembe...és most hirtelen úgy érzem ennek így nincs értelme tovább

22l

2011. jún. 2. 16:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

egy barátnőm 7 évig volt így a barátjával. csak vasárnaponként találkoztak. ő nem érezte h ez gáz lenne,ellenben meg volt róla győződve,h úgy ismeri a fiút,mint a tenyerét. összeházasodtak,összeköltöztek. jött a gyerek. 2 év mulva már a bíróságon voltak, 2 évig váltak,ilyen ronda válást ritkán látni. h miért?

mert gyakorlatilag 2 vadidegen kötötte össze az életét.

neked ez már most nem jó,minek még évekig húzni?

2011. jún. 30. 20:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Az hogy hétvégente látjátok egymást még nagyon is jó. Vannak olyan párok akik csak havonta, vagy ne adj isten fél évente látják egymást. Ha ezt így nem bírod ki és úgy gondolod olyan vészes hogy szakítanotok kell, akkor ennek a kapcsolatnak nincs értelme, nem szereted igazán.
2011. jún. 30. 21:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is távkapcsolatban élek jó pár éve már,előtte együtt éltünk,de még csak fel se merül hogy lecserélném.De inkább hagyd el,mint hogy melette élvezd a bókokat,és megcsald esetleg.
2011. jún. 30. 23:11
 14/14 anonim ***** válasza:
2011. júl. 1. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!