Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a szüleim? Nem...

Miért ilyenek a szüleim? Nem tudom megérteni!

Figyelt kérdés

Anyukámék nem engedték, hogy a barátom nálam aludjon (pedig akkor már 18 voltam) mindig én mentem a barátomhoz és kicsit kellemetlen is volt a szitu mert nem értette meg, hogy miért ilyenek a szüleim meg persze én se.

Mostani barátomnál kiharcoltam, hogy itt aludhasson (Ő most eléggé fontos nekem és nem akarom, hogy ez a kapcsolat is tönkremenjen a szüleim miatt) De szüleim ki nem állhatják lassan 1 éve leszünk együtt és nem hajlandók beszélgetni vele épphogy csak köszönnek. Barátomnak rossz a kapcsolata a szüleivel, ezért én nagyon ritkán megyek hozzájuk. Sajnos még egy darabig nem tudunk összeköltözni, mert én még tanulok ő pedig csak most kezdett el dolgozni.

Nagyon rosszul érzem magam szüleim miatt 22 éves vagyok és nem értem meg hogy lehetnek ilyenek félek hogy ez a kapcsolatom is erre fog rámenni. És már néha az örület határán állok már alig várom hogy lediplomázzak és menekülhessek innen minél messzebb.

Barátom munka után egyből siet hozzám, de szüleim megtiltották, hogy nálunk fürödjön azt mondták azért már állítsam le magam, örüljek hogy néha-néha nálunk aludhat. /1 év alatt soha nem fürödtünk együtt/

Ezért barátomnak haza kell mennie lezuhanyoznia és ugy jön hozzám, mivel délutános műszakba van van, hogy éjfél mire ide ér.

Valaki megtudja nekem magyarázni, hogy ez miért jó nekik? Másnak is vannak ilyen szülei?

2011. jún. 1. 22:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi...de azt írtam, hogy nincs diplomája! Tudom, hogy féltenek de már pár éve felnőttem.

Házasság? Azt nem mostanában tervezem és nem biztos, hogy a mostani párommal.

Csak lediplomázni; dolgozni szeretnék és elakarok költözni itthonról!!! A saját életemet élni nem pedig a szüleimnek megfelelni.

2011. jún. 1. 23:17
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

Bocsánat, hölgyem, elkerülte a figyelmemet ez az aprócska információ.. :) Értem. Ha felnőttél, akkor viselkedj is felnőtt módjára. Hozz önálló döntéseket, lásd el magad. Ha ez pillanatnyilag nem így van, akkor még szükséged van a szüleid anyagi támogatására. Szeresd őket! Gondolom, ők finanszírozzák a tanulmányaidat, hogy neked majd diplomád lehessen.

Ha nem (vagy nem biztos, hogy) a mostani pároddal tervezed a házasságot, akkor meg pláne ne költözz vele össze. Őszintén, mi értelme van? Majd ha férjhez mész, ráérsz akkor egy háztartásba költözni életed párjával.

A felnőttélethez meg az is hozzátartozik, hogy azért nem iktatod ki teljesen a szüleidet az életedből, akármilyen is a természetük, gondolkozásuk. A szeretet a legfontosabb.

2011. jún. 1. 23:33
 13/15 anonim ***** válasza:
80%
Az udvarlód miért nem fürdik meg a munkahelyén, vagy egy fürdőben? Netán mert fizetni kellene érte? Miért lennének a szüleid kénytelenek elviselni, a te pasijaid allűrjeit? Nem elég, hogy fizetik a tanníttatásodat, az ellátásod minden költségét ( ennek a lehetőségét ők maguk teremtették meg a munkájukkal), és te számon mered kérni, hogy a pasijaid nem nálatok lébecolnak? Hihetetlen. Olvasgasd, mit írnak egyesek. Még ételre sincs pénzük, nem hogy másra, és te fenyegeted őket, hogy majd megbosszulod, ha nagy leszel? Szégyeld a pofádat.
2011. jún. 2. 00:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Na látod? Itt is magad alatt vágod a fát (kíméletlenül)!

Ha nem vele tervezed akkor meg minek a francnak vagy vele????? Szerintem a szüleid sem hüly_ék és ők is tudják ezt! CSak magadat alázod mindenki előtt...

2011. jún. 2. 07:16
 15/15 anonim ***** válasza:

A szüleid a zsugori,megélhetési gyerekgyártók!

Aki arra sajnálja a pénzt,hogy a gyerek barátja néha náluk zuhanyozzon,az nem vállaljon gyereket!

2014. aug. 9. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!