Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol keressek magamnak párt?

Hol keressek magamnak párt?

Figyelt kérdés

nem igazán tudok hol ismerkedni, pedig nagyon vágyok már egy komoly kapcsolatra ahol tényleg szeretnek és figyelnek rám, és fordítva is megadom. viszont nem igazán járok olyan helyekre ahol ezt megtalálnám, sőt inkább a tőlem 8-10 évvel idősebbek érdekelnek. a korombelieket elég éretlennek tartom még. a netet nem szeretem, próbáltam már de nem csináltam sokáig mert nem jött be.

ötletek hogy hol lehet ismerkedni? a külsőmmel nincs gond, sokan mondják h. jól nézek ki, de általában mindig csak megrekednek a férfiak azon a szinten h beszólnak és ennyi.

21L

2011. jún. 1. 17:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Járj el kirándulni :) Egy csomó oldal van, ahol kiránduló-csoportok szerveződnek, hol természetet járni, hol várost nézni.
2011. jún. 4. 04:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!