Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én nem vagyok alkalmas anyának...

Én nem vagyok alkalmas anyának? Ugy gondolom jobb lenne nekik nélkülem?

Figyelt kérdés
Két éves lányom nagyon apás. Ez még nem is volna baj,melyik nem az? Elvileg velem van itthon egész nap.Esténként apa altatja,és most egy pár hete ha megébred éjjel(megébred elég sokszor)én már nem tudom őt visszaltatni! Csak apát hivja. Eddig legalább annak tudtam örülni,hogy a déli altatás simán ment,ma egy órát küzdöttem vele,addig kiabált,hivta apát,hogy fel hivtam hátha megnyugszik,apa meg kitalálta hogy hazajön,meg is nyugodott,el is aludt hamar a gyerek amikor apa hazaért.Utólag jöttem rá hogy ez elég nagy hiba volt,mert mostmár nagy eséllyes minden délben addig fog kiabálni amég haza nem kiabálja apát??? nekem ez nem megy,mindenben az apa a jó,apa kell,mi lesz ezután,egyáltalán minek vagyok én itt? komolyan mondom meg tudom érteni azokat az anyákat is,akik ott hagyják apának a gyereket...nem mintha boldog tudnék lenne a gyerekek és apa nélkül,de azt érzem felesleges vagyok,rossz anya. :-(
2011. jún. 1. 13:00
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
sok neked a 2 gyerek.Erősíts meg magad valahogy mert ahogy nagyobbak lesznek csak nehezebb lesz velük. ha ténylegminden kis hisztitől így kiakadsz, akkor nem tudom mit csinálsz egy nagy 3éveskori hisztivel,ha a kicsi is rásegít majd..... gondold át a gyereknevelési módszereidet. Ha folyton engedsz,akkor a fejeden fognak táncolni. szó szerint
2011. jún. 1. 13:42
 32/35 A kérdező kommentje:
Nem az leső nehézség,de azt érzem tehetetlen vagyok.Nem akarom otthagyni a családomat.És eddig ment az altatás,simán de most egy pár hete éjjel ha csak meglát engem feláll és ki akar jönni,és ha fejreállok sem nyugszik meg addig amég be nem jön apa...
2011. jún. 1. 13:49
 33/35 anonim ***** válasza:

De miért kell rögtön nyafogni?

Nevelni kell, ez a dolgod.

Valószínűleg az édesapjuk kevesebbszer van vele, mint te, és akkor csak babusgatja meg elhalmozza minden jóval, és te vagy az, aki gyakrabban vagy ott, és rá is szoktál szólni, ha vmit nem jól csinál. Ergo megtanulta, hogy ha akar valamit, azt aputól kell...

2011. jún. 1. 14:00
 34/35 anonim ***** válasza:
éjjel meg mond meg apucinak ha már így elkényeztette a gyereket,akkor menjen ő. Te meg alszol szépen.
2011. jún. 1. 14:08
 35/35 anonim ***** válasza:
Nekem is 2 éves a kislányom, bár nekem csak Ő van, nincs tesója. Nem tudom mennyi idős a kisebbik, (gondolom pár hónapos) de nem lehet, hogy ez valami féltékenység féle a Kislányodnál? Mivel Te most a kisebbel foglalkozol többet, legalábbis gondolom, ezért fordult ennyire apa felé? Az én Kislányom is nagyon apás, minden reggel az az első szava ébredéskor, hogy "Apa?". Szépen elmondom, hogy elment dolgozni és ennyi. Még sose jutott eszembe, hogy engem nem szeretne, és egyet értek azokkal akik azt írják, hogy anya mindig ott van, ő az aki nevel, irányít,apa pedig a móka-kacagás. Kitartás, mondjuk azért ne hagyjátok ennyire a fejetekre nőni, hogy minden hisztire hazaszalad apa. És apához is lenne egy-két szavam, bírom az ilyen kritizálós pasikat. Lehet otthon maradni ám Neki is.
2011. jún. 1. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!