Én nem vagyok alkalmas anyának? Ugy gondolom jobb lenne nekik nélkülem?
Szia!
Egyáltalán nem vagy rossz anya, ez nem a te hibád.
Unokahúgom is ilyen. Olyan hisztiket leművel, hogy én csak nézek. Egy idő múlva majd meg fog változni, hidd el.
Ne hagyd magad legyőzni. ,,Ajánlj" fel neki valamit. Például, hogy ha elalszol és mire felébredsz apa itthon lesz, vagy ringasd, ilyesmi.
Ne aggódj, ez tényleg nem a Te hibád! :)
2éves,kezdi a hisztiket. Na aggódj, a nagy hisztik majd 3 éveskorban jönnek.
Tedd le a kicsit aludni,őt addid rakd be a szobájába. Mondd meg,hogy most nem érsz rá vele foglalkozni,de itt van játék,játszhat addig vele.
És ne foglalkozz vele többet.
Új divat?
Mind1. Ha úgyse tudsz semmit csinálni, hagyd a francba, majd megunja. Gondolhatod hogy mi nem tudjuk neked pontosan belőni hogy "még 20 perc, és elhallgat". Ordítson csak. A kicsit vidd be az egyik csöndes szobába, a nagyot meg a lakás másik végébe, aztán hagy szóljon.
Nem tudom, milyen anya vagy te, hogy az első nehézségnél el akarod hagyni a családodat.
Ez egy gyerek, és minden amit csinál, annak valamilyen oka van - ti mutattok neki mintát, ha vmi baj van, ti nem csináltok valamit jól. Máshonnan hogy tudna tanulni? Kiben is kell keresni a hibát??
Hat nekem is voltak mar hasonlo gondolataim, mint neked. Nekem is mondta mar a gyermekem apja, hogy tul sokat idegeskedem es biztos ezert nincs eleg tejem, meg azert nyugtalan a baba.
Viszont ö sokkal hamarabb felemeli a hangjat, ha a gyerek sirni kezd. Fel perc utan mar hangosan rasszol, hogy: hallod! hagyd abba! Pedig szegeny gyerek meg csak ket honapos.
Egyszer magukra hagytam öket, mondvan csinaljatok, amit akartok, nelkülem! De ez nem volt komoly, nem akartam öket otthagyni, de begorultam amiatt, hogy szinte csak kritikat kaptam, ha nem ment jol a szoptatas vagy az alvas, vagy ha "rendetlenseget" csinaltam a lakasban.
Nagyon igazsagtalan volt. Biztatasra, batoritasra lett volna szüksegem.
Gondolom ez neked is hianyzik.
Probaltad-e mar ugy altatni, hogy közben ugy teszel, mintha vele aludnal. Es nem azzal a jelszoval, hogy most megyünk aludni, hanem mondjuk azt mondod, hogy gyere pihenjünk egy kicsit, olvasok neked meset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!