Hogy a fenebe ismerkedjek mikor mostanaban alig van penzem? Van lakasom stb de epphogy megelek, igy tok ciki hiszen egy, , fagyit sem tudne venni" pedig jo lenne vki! 40 pasi
ahogy már írták előttem is: menjetek el a parkba sétálni, ha van biciklitek, menjetek biciklizni. keress a neten a városodban olyan lehetőségeket, amik ingyenesek. nem tudom hol laksz, de ha pl pesten, akkor biztosan vannak olyan programok, amik kint vannak a szabadban, és ingyen lehet látogatni. és hát próbálj meg gyűjtögetni. nem tudok jobbat. nem számít nekem sem a pénz, de azért valami minimális egzisztencia jó ha van. neked pl van egy saját lakásod, az már szimpatikus. ha van munkád, az is. mi nők szeretjük, ha megbízhatónak tűntök, olyan emberneke, aki nem veti meg a munkát és nem veri el a pénzt hülyeségekre (pl alkohol és nyerőgép)
nem akarok senkit megszólni, s ne haragudjanak meg a 40es nők, de nekik meg talán kevesebb igényük is van, hiszen az ő korosztályukban elég nehéz ismerkedni,a legtöbb pasi foglalt vagy nagyon defektes ha egyedül van. tehát ha kedves vagy és romantikus, illetve figyelmes, akkor már főnyereménynek számítasz,és nem a pénz a fontos.
Egy nagyon jó barátomnak is ez a panasza. A Sors majdnem összehozta egy aranyos lánnyal, de nem, mert nem tudja semmire meghívni (amúgy üdv, Sors Kata vagyok... XD).
Ti férfiak. Mindíg általánosítotok. :)
Én soha életemben nem voltam kimondott randin. Illetve mikor a férjemmel még csak összeköltöztünk és ennek örömére moziztunk egyet.
Először csak sétálgattok, utánna elhívod hozzád, főzöl valamit, DVDztek egyett. Ennyi.
Kb negyede áron van, mint egy étterem és mozi.
gondolom neked sem jó ez az állapot.
keress valami mellékes melót, ha van szakmunkás ismerősöd, akkor mehetnél hozzá segédkezni hétvégén, vagy meló után.
aztán ha lesz egy kis pénzed, akkor kezdhetsz eljárkálni ismerkedésre alkalmas helyekre :D
Megnyugtatásképpen:
Én a páromról (mostmár férjem), csak összejövésünk másnapján tudtam meg, hogy egyáltalán dolgozik! :D Nem került szóba, engem meg nem érdekelt a pénz. Pedig elsö ránézésre kapásból azt mondja mindenki, hogy egy anyagias, beképzelt plázacica.
No de a látszat csal!!;)
Hajrá, hajrá!!!
Amikor párommal megismerkedtem, akkor diákok voltunk, ő fősulis, én középsulis. Nem volt pénzünk. Elmentünk és bebarangoltuk a világot, vittünk magunkkal szendvicset, vizet, pokrócot fetrengeni, frízbit, stb, és ennyi. Meg lettek a közös élmények.
Mellette spóroltuk a kevés pénzt, ami volt és elmentünk néha egy moziba, vagy cukrászdába benyomni egy sütit.
Soha nem volt nálunk gond a pénz, és nem nőttük ki a barangolási vágyat sem, 5 év után már van mindkettőnknek pénze azért, de szeretünk spórolni is. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!