Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy a fenebe ismerkedjek...

Hogy a fenebe ismerkedjek mikor mostanaban alig van penzem? Van lakasom stb de epphogy megelek, igy tok ciki hiszen egy, , fagyit sem tudne venni" pedig jo lenne vki! 40 pasi

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 23:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tényleg nem kell mindenhez pénz.. pl. ha mondjuk tagja lennél valami egyesületnek - természetjárók, akármi - akkor talán közöttük is találhatsz olyan nőt, aki érdekelne. Így az első pár találkozás alkalmával már alapból lenne program..:) Következő lépésként mondjuk meghívhatnád magadhoz egy vacsorára, elmehettek valami szép helyre - pl vár, normafa - sétálni, részt vehettek valami nem túl költséges programon - ingyenes koncert, kiállítás, vagy egyszerűen csak szereztek valami filmet és otthon nekiálltok pattogatott kukoricával elemezgetni, beszélgetni róla.. Annyira nem lehet borzalmas a helyzet, hogy ezek túl nagy kiadások legyenek! Vagy ha igen, akkor kénytelen leszel kitalálni valamit, hogy extra bevételhez juss, másodállás vagy másik munkahely, akármi. Nem szabadna hogy pár forinton múljon, hogy társra találsz-e még az életben..:(
2011. jún. 1. 01:31
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Tippet nem tudok adni ismerkedéshez.

Viszont az jutott eszembe, hogy ha pénz kell egy nő meghódításához, már ott ette meg a fene.

Mivel kapcsolatra vágysz, előbb-utóbb úgyis kiderülne milyen az anyagi helyzeted, kár is lenne tagadni, legjobb az őszinteség.

Ha nem anyagias a nő, meg fogja érteni ( hidd el, vannak ilyen nők!!!).

Elképzelhető, hogy többen lépnek le, mint ahányan megmaradnak melletted egy ilyen vallomás után, de ez így van jól.

Az ember a szívével szeret és a szívnek aztán oly mindegy mekkorára dagadt a pénztárcád.

Én pl. úgy mentem hozzá a férjemhez, hogy már a kezdetektől tudtam, hosszú évekig fogja egy régi lakáshitelét fizetni ( a ház már nem is az övé...), gyerektartásnak is elég magas összeget ítélt meg a bíró az előző feleségének, így az én keresetem nélkül csak az ő pénzéből meg sem tudnánk élni, így sem nagyon.

És mégis boldogok vagyunk, mert mikor találkoztam vele a szemén át a lelkébe néztem, nem a pénztárcájába.

Kívánom, hogy te is megtaláld a hozzád méltó csodálatos társat!

2011. jún. 1. 01:49
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A vacsora szerintem jó ötlet, mármint, hogy főzz valamit. Másik alkalommal meg esetleg kereshetsz valami filmet a neten, letöltöd és megnézitek...esetleg vesztek egy üveg bort, vagy valami italt. Sok szerencsét.

2011. jún. 1. 02:42
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen nővel jössz össze, hogy neki mik az igényei. Mi pl az első 2 évben max kávéra ültünk be valahova, amúgy meg folyton kint voltunk, télen-nyáron. Nyáron eleve rengeteg program adja magát, amihez nem kell pénz. Ha természetjárós nővel akadsz össze, az sok mindent megold, ellenben egy egész nap plázában lógós macával.. vagy akinek minden program pénzköltéssel jár együtt.

Légy kreatív és válogass szerényen.

2011. jún. 1. 05:36
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj. Akinek szimpatikus vagy azt ez nem fogja érdekelni.

Én akkor ismertem meg a férjem mikor nagyon le volt égve, nem régen rúgták ki, még annyi pénze volt, hogy meghívjon valamire de aztán hamar kiderült, hogy egy forintja sincs. Még az albérletét sem tudta fizetni. Addig segítettem őt míg talpra nem áll, soha nem éreztettem vele, hogy neki nincs pénze ugyanis azon volt, hogy visszamásszon a létrán. Így is lett, nem szeret visszaemlékezni azokra az időkre, de nagyon hálás nekem. Azóta volt 3 hónap mikor nekem nem volt munkám és ugyanazt tette. A szerelem nem pénzfüggő.

25/N

2011. jún. 1. 06:42
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

múzeumok ingyenesek, az erdőbe nem kell belépőt fizetni, a szabadtéri városi programok többnyire ingyenesek, egy séta a városligetben vagy a Gellért hegyen ingyen van, stb, stb.

Csak fantázia kérdése az egész.

ismerkedni meg bárhol lehet.

2011. jún. 1. 07:27
 17/30 Kondor Judit ***** válasza:
Én is azt mondom,hogy nem mindenki a pénzre hajt!!!!!!!!!!Mivel most nyár van van sok minden amit lehet csinálni,sétálni,leülni egy padon dumcsizni,bicizni/persze ha van/stb...de ha 40 évesen nem tudod feltalálni magadat akkor mi lesz ha komolyabbra fordul a dolog a nővel.
2011. jún. 1. 07:50
 18/30 anonim ***** válasza:
42%

Ha már, mi nők, kiharcoltuk magunknak az egyenlőséget, akkor tartsuk is ehhez magunkat! Manapság teljesen elfogadott, hogy amikor a szerelmespár elmegy valahová szórakozni, fagyizni stb...a számlát közösen fizetik ki. Nyugodtan hívd fel a hölgyike figyelmét erre! Légy nyugodt, nem fog megsértődni. Ha pedig az első KÖZÖS SZÁMLÁS randi után nem hajlandó találkozni, akkor meg sem érdemel! És Te se foglalkozz Vele, mert akkor túl anyagias.

Egyébként egy nőt nem azzal lehet/kell "levenni a lábáról", hogy minden alkalommal fizeted a számlát.....

Sok szerencsét!

2011. jún. 1. 08:07
 19/30 anonim válasza:
Saját példa: utólag vallotta be a párom,hogy mikor megismerkedtünk attól rettegett, nehogy moziba, vagy étterembe, vagy bárhová akarjak menni, mert össz-vissz egy 1000-es volt a zsebébe. Szerencsére nem voltak ilyen igényeim, nála találkoztunk (egy üveg pezsgőt azért vett), meg parkba, meg Duna-parton, és nem vettünk semmit, hanem rengeteget beszélgettünk, meg nevettünk stb. Úgyhogy nem magamat akarom fényezni :-), de vannak ilyen nők is, hogy nem várják el a férfitől a költekezést. Már 10 éve együtt vagyunk.
2011. jún. 1. 08:24
 20/30 anonim ***** válasza:
Én 39/N vagyok és pont ugyanez a problémám. Nem merek kapcsolatot létesíteni, mert kevés pénzem van, nagyon meg kell néznem, hogy mire adok ki. Sajnos nem tudok tanácsot adni, de szívesen olvasom a hozzászólásokat.
2011. jún. 1. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!