SOS, Ezt hívják depressziónak?
Tudom hogy én vagyok a hunyó, de mégsem értem. 8 éve vagyok a párommal, most át kellett esnem egy terhesség megszakításon 1 hónapja. Kb. 3 hete, nem bírok magammal. Nagyon hiányzik a párom ha nincs velem, alig várom, hogy lássam, de amikor találkozunk, akkor minden egyes lépése idegesít, felkapom a vizet hamar, úgy érzem bármit mond, csak támad.
A barátnőimmel ugyanezt csinálom. Mármint nem keresem őket, ezt szóváteszik én meg kontrázok, hogy de én nem...
Most már a második barátnőm mondta ugyanazt. Felhúztam a falat magam köré, és még nekik sem vagyok hajlandó megnyílni, bezárkóztam teljesen. És vágyom rájuk, de nem jön hogy tegyek értük valamit. Egyszerűen nem tudom kimutatni az érzéseimet. Itthon ülök a 4 fal között, ki sem mozdulok, unatkozok, de mégsem jut eszembe, hogy felhívjam őket. Régen nem telt el nap, hogy ne hívjam fel őket, hívtam hogy találkozzunk, nagyon kerestem a társaságukat. Depressziós leszek, vagy mi ez? Mi erre a megoldás? Kérlek adjatok tanácsot, hogy mit csináljak, mert szép lassan mindenkit elmarok magam mellől. Nagyon szeretnék olyan lenni mint régen!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!