Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell mindig az ilyenekrő...

Miért kell mindig az ilyenekről úgy beszélni hogy halljam? Minden nap hallgatni kell, hogy milyen sokat kellett fizetni erre a számlára meg arra. A kiabálást, stb.

Figyelt kérdés
Értitek miről beszélek remélem.Éspedig nem vagyunk olyan rossz helyzetben.Még is ezt kell hallgatnom minden nap.
2009. márc. 17. 17:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, akkor forgassátok ki a szavaimat!! 22.00 sajnálom, hogy ilyen családban kellett felnőnöd, és sajnálom az összes ilyen gyereket!!!! De sajnos nem én vagyok az atyaúristen mert ha így lenne, nem lennének ilyen családok, de ez nem ide tartozik. Itt nem ez volt a kérdés!

21.55 én is tisztában vagyok azzal, hogy baromság amit a szülők csinálnak és nem a gyerekre tartozik, vagy mit tudom én hány éves. De ha már felnőtt akkor rá is tartozik, mert ő is a családban él. De maradjunk a gyereknél.Itt ő tett fel kérdést és nem a szülei. Neki válaszoltam és nem írhattam neki azt, hogy hülyék a szüleid, mert előtted veszekszenek. Nem akarom ellenük hangolni a gyereket,ezért arra próbáltam rámutatni, hogy a szülőknek milyen problémáik lehetnek. Az más kérdés, hogy nem rá tartozik, dehát nem a szülőknek írtam, nekik nem ez lett volna a válaszom. Teljesen egyetértek veled ebben a kérdésben, de ha már előtte csinálják, próbáltam magyarázatot adni rá anélkül, hogy lehülyézném a szüleit. Mindegy, hagyjuk.

2009. márc. 17. 22:23
 12/19 anonim ***** válasza:
62%
22:23 - Az a baj, hogy ezzel a válaszoddal nem segítesz. A kérdezőnek baromira elege van, és engem nem lep meg. A szüleinek nem így kéne viselkedniük. A kérdező írta, hogy NINCSENEK OLYAN ROSSZ HELYZETBEN - meg még kommentelt is. Ezekkel kifejezte, hogy neki is fontosabb lenne az, hogy a pénzen vitázás helyett valami mással, fontosabbal törődjenek, nem csak a pénz kell egy kiegyensúlyozott családhoz, sokkal fontosabb a szeretet és a törődés, a beszélgetések, az együtt nevetés. És ezekhez nem kell pénz.
2009. márc. 17. 22:29
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
OK AKKOR EZT MONDD MEG A SZÜLEINEK!!!
2009. márc. 17. 22:34
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

kedves válaszolók ! legyetek szívesek nem egymást "csepulni" és egymás válaszaiba belekotni.

kedves kérdezo! hány éves vagy? mert ,ha úgy 15 koruli akkor talán már néhány év múlva rád is fog tartozni és hidd el az életben ezek a "huje számlák" a legrosszabb dolgok, mert ha nincs pénz rájuk azért, ha meg van akkor azért mert sok és egyre tobb és tényleg nagyon bosszantó, hogy minden megyen fel és ott húzzák ki az ember zsebébol a pénzt és úgy ahogy akarják. talán beszélgessél el egy kicsit az oseiddel, hogy mi a problémájuk, de ha még végképp nem érdekelnek ezek a dolgok, akkor legjobb a zene és az ajtó, mint ahogy írta valaki.

2009. márc. 17. 23:18
 15/19 A kérdező kommentje:

Kösz a sok választ!

Nyugi emberek.:)

2009. márc. 18. 11:47
 16/19 A kérdező kommentje:
17
2009. márc. 18. 11:48
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
és te már megnyugodtál, a szuleid "rapliznak még a számlák miatt?itt egy egész "lavinát" indítottál el kérdéseddel.
2009. márc. 18. 18:02
 18/19 A kérdező kommentje:
Elnézést!:$
2009. márc. 18. 20:56
 19/19 anonim ***** válasza:
semmi baj , lassan majd te is hozzászoksz ezekhez a dolgokhoz.még fiatal vagy és addig lesz jó még nem neked kell foglalkozni vele.az én fiam 22, de neki már muszáj volt belejonnie ezekbe "számlázósdikba", ot kuldjuk mindenhová fizetni és reklamálni is , mivel a munkánk lekot és neki van jogsija.
2009. márc. 19. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!