Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondolsz az ilyenekről?

Mit gondolsz az ilyenekről?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. febr. 26. 17:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
hogy undorító...
2010. febr. 26. 17:10
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen meg is érdemli...
2010. febr. 26. 17:16
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
hogy nem normálisak
2010. febr. 26. 17:20
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azt, hogy undorító és a kezükbe nyomnék egy jó nagy szendvicset vagy valami egészségtelent és hizlalót. Ja és persze egy jó hosszú nyomdafestéket nem tűrő mondat is megfogalmazódik ilyenkor a fejemben. :D Ha az utcán meglátok ilyet, akkor tudom bunkó dolog, de néha kibukik belőlem hangosan is, de talán ha egyre többen mondják nekik és egyre több hasonló reakcióval találkoznak, akkor magukhoz térnek. Bár nem tudom, legszívesebben lehánynám. :)
2010. febr. 26. 17:24
 5/20 anonim ***** válasza:
85%
Azt, hogy betegek.
2010. febr. 26. 17:25
 6/20 maundrel ***** válasza:
88%
mit gondolok? miért? te ilyen vagy? vagy voltál? vagy szeretnél lenni? vagy csak egyszerűen unatkozol? azt gondolom hogy ez egy betegség, amiből nehéz kigyógyulni, de nem lehetetlen.
2010. febr. 26. 17:28
 7/20 anonim ***** válasza:
93%
Az "ilyenekről"..? Mégis milyenekről? Azt gondolom az ezzel a betegséggel küszködő emberekről, hogy nehéz életük lehet, szörnyen sajnálom, hogy nem tudnak meggyógyulni. Szánom őket, amiért minden napjuk azzal telik el, hogy bűntudattal sóvárogva bámulják a hűtőt, és amiért nem képesek tisztán látni.
2010. febr. 26. 17:34
 8/20 anonim ***** válasza:
90%

én 5 évvel ezelőtt kb.ilyen voltam.ez betegség.

nagyon erősen kell küzdeni a legyőzéséhez.Lehet utálni,sajnálni az ilyen embereket,de azzal semmire se mennek.

Nekem sokan segítettek h.túllegyek ezen,és most büszkén vállalom a pár fölös kilómat!!:)de az ételhez való viszonyom még mindig más, mint az átlagos embereké:(

2010. febr. 26. 17:41
 9/20 anonim ***** válasza:
72%
Azt hogy elég felszínes emberek akik undorítózzák... Ez egy betegség, mégha "sajt hibájukból" is következik be.
2010. febr. 26. 18:22
 10/20 anonim válasza:
100%

Én elsősorban sajnálatot érzek, biztos nem boldogok abban a testben. Az ilyen fajta soványság biztos nem testi adottság, ez már a csont meg a bőr szó szerint!!!

Egyáltalán nem szép, barátom is megnézte és majdnem rosszul lett h létezik ilyen.

2010. febr. 26. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!