12/20 anonim válasza:
Én azt, hogy azok helyett akik undorítozzák oket, segíteni kéne rajtuk. Nem az o hibájuk , ez egy betegség, úgy mint van sok más betegség is....
13/20 anonim válasza:
Na és szerinted én egyszerű kis mezei ember, hogy segítsek nekik? Amúgy meg akkor is undorító. Ne mond azt, hogy nem az, mert az. Ettől függetlenül elhiszem, hogy betegség, de aki erre azt mondja, hogy szép az hülye. Mellesleg hozzáteszem, hogy én is voltam anorexiás, mondjuk szerencsére ennyire brutálisan azért nem néztem ki, és hiába mondták mások, hogy egyek és nem vagyok kövér akkor sem hittem nekik és nem érdekelt. Szóval nem hiszem, hogy nagyon segíteni lehetne, mert ha magától nem jön rá akkor nem is fog változtatni. Így voltam vele én is. Mondhatott nekem bárki bármit nem foglalkoztam vele. Viszont én a szerencsésebbek közé tartozom és végre rájöttem, hogy hülyeség amit csináltam. Ennyi
14/20 anonim válasza:
Az, hogy egyszer szeretnék vékony lenni!! Ha nem is ennyire, de azért szeretnék vékonyabb lenni a mostani alakomnál!
[link] kb, mint ez a lány... *____*
körte alakom van, szívesen elcserélném egy ilyen vékony lány testére is...
15/20 anonim válasza:
Egyből azt gondoltam a képek láttán hogy ÚRISTEN,inkább maradjak ilyen amilyen vagyok,néhány plusz kilóval.
16/20 anonim válasza:
Hogy lehet ez betegség? Nem egy vírus miatt lettek ilyen soványak, hanem mert hülyék és vékonyak szerettek volna lenni.
18/20 anonim válasza:
Hányingert kapok, mi a fa_szért nem tudnak ezek enni egy kicsit????????
jó én sem vagyok normál alkat mert 176 cm vok és 110 kg de még mindig jobban nézek ki mint ők.
19/20 anonim válasza:
11:35 de igen ez egy betegség, mert már a végére nem tudják kontrollálni magukat, az agyuk folyton kövérnek érzi magát ezért nem esznek. Ez nem játék hanem egy komoly probléma, nagyon sok nő halt már meg miatta.
20/20 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy komoly bajban vannak, és ezért segítségre van szükségük. Mindazonáltal tényleg gusztustalan, legalább annyira, mint egy hasonlóan, kórosan kövér ember, aki szintén bajban van, és szintén segítségre szorul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!