Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szzerintetek hülyeség ezt hinni/ilyenekről "álmodozni"?
Figyelt kérdés
..hogy egy orvos és egy páciense összejöjjenek.
Fiatalok mindketten, de szerintem valamilyen szinten ostobaság, hogy egy -bár pályakezdő- doki "szemetvessen" új páciensére (aki ráadásul még középiskolás "kislány") és komolyra forduljanak a dolgok köztük.
Kinek mi a véleménye erről?
2011. okt. 12. 19:02
1/15 Timi: ) válasza:
Semmi sem lehetetlen.Ha magadról beszélsz,akkor hívd fel magadra a a figyelmet és szépen lassan hátha alakul a dolog,ne csak ábránd legyen,hanem valóság.Hajrá!
2/15 anonim válasza:
Álmodozni mindenkinek lehet:) Én szívesen összejönnék veled. 68/Doktorbácsi
3/15 A kérdező kommentje:
utolsó: talán pedomaci tetszik lenni, doktorbácsi?:D
Timi: ) köszi!
2011. okt. 12. 19:12
5/15 A kérdező kommentje:
18/F sejtettem! de én komolyan kérdeztem, szóval elmondhatnád a véleményed, ha van :)
2011. okt. 12. 19:27
6/15 anonim válasza:
én a tanár-diák báty-húg felállást bírom
7/15 A kérdező kommentje:
utolsó: aha, képzelem...
valaki komoly, normális választ?? megköszönném...
2011. okt. 12. 19:40
8/15 anonim válasza:
Álmodozni nem bűn, de a gyakorlatban ez nem fordul elő.
Egy orvosnak bár csúnyán hangzik, de a munkája tárgya az ember és így tekint a betegeire.
9/15 anonim válasza:
Nem cselekedni. Na ez hülyeség.
10/15 anonim válasza:
nem lehetséges, ugyanis egy orvos nem jöhet össze a páciensével, köti az eskü
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!