Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kajakra szoktam látni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kajakra szoktam látni, hogy ilyen vasalt hajú, emonak látszó, magát alfahímnek képzelő pasik, találkozáskor 3 puszit adnak egymásnak. Discoba, utcán is lattam mar. Ez most divat, vagy miez? Én az ilyenekről azt gondolom, hogy melegek!

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

"Én az ilyenekről azt gondolom, hogy melegek!"

ezzel szerintem nem vagy egyedül. (Y)

2010. febr. 23. 17:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Egészségükre!:-) Ne legyünk homofóbok.:D

-Sinbohocka-

2010. febr. 23. 17:49
 3/8 Rainmaker ***** válasza:
Ez a menő, olvadj beXD Vagy csináld azt, amit én: sz@rd le őket:)
2010. febr. 23. 17:50
 4/8 anonim ***** válasza:
42%
hát én vasalom a hajam , emonak látszóm? hát lehet... nem nevezem magam alfahímnek és csak lányoknak adok puszit és discoba nem járok ^^ és igen ez a divat
2010. febr. 23. 18:00
 5/8 anonim ***** válasza:
és bocs a sok és-ért :D
2010. febr. 23. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyszer pesten voltam egy plázában és láttam amikor 2 emos puszival köszönt egymásnak, megis lepődtem, gondoltam is hogy biztos b.zik. Később láttam hogy egy csapat fiatal találkozásnál puszival köszön egymásnak, ezzel még nincs semmi baj ha a lány ad puszit a fiúnak, nem a fiú a fiúnak ahogy itt történt.

Ők már tuti nem b.zik mert a fiúk a barátnőikkel mentek kézenfogva, akkor kezdem rájönni hogy ez csak egy szokás.

De ez még semmi, találkozzam ott egy ismerősömmel is akivel előtte ezt megdumáltam hogy ott lesz, és ő is lenyomott nekem 2 puszit:O és a haverja is:O.

Felénk ilyet még nem nagyon láttam szal le voltam döbbenve.

2010. febr. 24. 06:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Na akkor most kapaszkodjatok meg. Helyszín: motorostalálkozó. Szituáció a következő: két min 190 centis és 100 kilós, szakállas, bőr/farmerruhás motoros találkozik, kézfogás majd két puszi. Haverral köpni nyelni nem tudtunk, nagyon vicces volt nézni.
2010. febr. 24. 11:23
 8/8 anonim válasza:
Ezek inkább fake-ek mint melegek.
2014. nov. 25. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!