Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kajakra szoktam látni, hogy ilyen vasalt hajú, emonak látszó, magát alfahímnek képzelő pasik, találkozáskor 3 puszit adnak egymásnak. Discoba, utcán is lattam mar. Ez most divat, vagy miez? Én az ilyenekről azt gondolom, hogy melegek!
"Én az ilyenekről azt gondolom, hogy melegek!"
ezzel szerintem nem vagy egyedül. (Y)
Egészségükre!:-) Ne legyünk homofóbok.:D
-Sinbohocka-
Egyszer pesten voltam egy plázában és láttam amikor 2 emos puszival köszönt egymásnak, megis lepődtem, gondoltam is hogy biztos b.zik. Később láttam hogy egy csapat fiatal találkozásnál puszival köszön egymásnak, ezzel még nincs semmi baj ha a lány ad puszit a fiúnak, nem a fiú a fiúnak ahogy itt történt.
Ők már tuti nem b.zik mert a fiúk a barátnőikkel mentek kézenfogva, akkor kezdem rájönni hogy ez csak egy szokás.
De ez még semmi, találkozzam ott egy ismerősömmel is akivel előtte ezt megdumáltam hogy ott lesz, és ő is lenyomott nekem 2 puszit:O és a haverja is:O.
Felénk ilyet még nem nagyon láttam szal le voltam döbbenve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!