Miért kell mindig az ilyenekről úgy beszélni hogy halljam? Minden nap hallgatni kell, hogy milyen sokat kellett fizetni erre a számlára meg arra. A kiabálást, stb.
Szüleidtől hallod? Mert ha igen, akkor ülj be könyvtárba vagy zárd be a szobádat, és hallgass zenét. Mi se állunk rosszul, de azért szeretnek panaszkodni, főleg, ha rám kell költeni.
Ha más a helyzet, akkor írd le, mert másra tényleg nem tudok gondolni, mint hogy a szülők csinálják, és téged gyerekükként zavar.
Bocsi hogy hülyén fogalmaztam!:)
Igen a szüleim.Nem szoktam kérni semmit,mert sajnálom őket ezzel "piszkálni".
Tényleg nem állunk rosszul, ha valami kell,akkor megvesszük.Ezért nem értem miért megy minden nap ez.De köszi,ajtó zene jöhet majd.
21:29 -> ez nem hülye felnőtt duma, hanem egyszerűen baromság. Azt szerintem a kérdező is tudja, hogy nehéz megélni, pláne most, de a szülők párbeszéde a pénzről, számlákról, stb. NEM RÁ TARTOZIK!!! Akárhány éves is, nem azt a példát kell mutatni neki, hogy csak siránkozunk, meg marjuk egymást a pénz miatt, hanem azt, hogy ha kevés is van, de akkor is megoldjuk. Ezért vagyunk mi a felnőttek!
Sajnos a párom szülei is rengeteget veszekedtek a pénz miatt, mindig csak a panaszkodás ment, hogy milyen szegények. Szerencsére ő még a jobbak közül való, aki nem azon görcsöl, hogy "jajjjénszegényszerencsétlenmileszmostvelem"... Hanem felnőttek módjára leülünk, és ha baj van, közösen megoldjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!