Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a 15 éves...

Mit csináljak a 15 éves fiammal akinek állandóan az öngyilkosság jár az eszében egy lány miatt, iskolai megverések véget meg, sérelmezésért meg a stílusa miatt ami EMO?

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 16:57
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

az életérzés a lényeg, nem a körítés mellé

a rizsporozott, pirosítózott parókás fiatalemberek se az a kimondott férfiasság példái

2009. márc. 17. 22:23
 22/32 A kérdező kommentje:
a Fiam fel is vágta az ereit tegnap este és azt onta hogy:Én megmontam hogy megteszem ezt érdemlem az életől
2009. márc. 18. 06:13
 23/32 anonim ***** válasza:
83%

Jaj neeee... Sajnálom! Akkor pszichológus!!! Ha pestiek vagytok, tudok valakit, aki nagyon jó!

Tudom, hogy most sokan azt fogják írni, pofozd fel, hogy észhez térjen, de én azt mondom, NE BÁNTSD!!!! Elhiszem, hogy Rád hozta a szívbajt, és haragszol is rá - de gondolj arra, hogy ha úgy csinálta, hogy rátaláljatok, akkor valójában nem akart meghalni, viszont jelezte, hogy gondja van. Ez nem tudatos kib.szás Veled - sok megértésre, támogatásra van szüksége, és arra, hogy a sulijában keményen lépj fel és intézkedj! 15 éves, gondolom, nem kigyúrt srác - nem tudja megvédeni magát!!!! GOndolj arra, Neked se esne jól ha minden nap megvernének, és nem segítene az anyád/apád... Szegény gyerek.

A lehető legrosszabb, hogy ezek után őrjöngve kidobod a ruháit, zenéit, kitéped a haját, mittudomén. Ugyani van másik 5 ezer emós kisgyerek, aki meg nem vágja fel az ereit - és mellettük van egy jópár átlag Pistike kinézetű, aki meg igen!!!

2009. márc. 18. 12:31
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj rá nagyon oda!Mert volt egy ismerősöm,akinek a fia meg is tette!Reméljük a Te fiad nem komolyan gondolja.Próbáld meg egy másik iskolába elhelyezni,ha tudod.Hogy le tudja zárni a kapcsolatait ,amik mint tudjuk negatívak.Írhtsz privátba is.Válaszolok!
2009. márc. 18. 12:40
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
ha valóban felvágta és elvitték a mentok akkor a kórházban úgyis hívnak pszichológust és ha jobban lesz átteszik a pszichiatriára
2009. márc. 18. 13:58
 26/32 A kérdező kommentje:
nem hívtam mentőt mert jó magam orvos vagyok ellátam de viszotn votl már korházba eleget és megviselte egy kiskorában egy dolog amikor gy nagyobik srác meg akarta"erőszakolni" és ezért szinte közelébe is úgy megy hogy kocsival de jó távo.De viszotn nem haragszok rá mert utána jkártam az életének és hát most már én mondom hogy több oxlsn dolgot élt ált mint én egy egész év alatt
2009. ápr. 18. 20:41
 27/32 anonim válasza:
91%

Na akkor most megvilágosítok mindenkit.

1.) Az igazi EMO-k sosem lesznek öngyilkosok.

2.) Az EMO NEM DIVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3.) Lehet, hogy a fiadnak oka van arra, hogy ne szeresse az életet.

4.) Próbáld meg a dolgokat az ő szempontjából nézni.

5.) Aki leoltja az EMO-kat kitaposom a retkes belét, és ráhúzom a faszára, miután kettévágtam.

Nem érdekel ha ezt lemoderálják.

Csak ennyit akartam

Pápá

2009. máj. 15. 20:48
 28/32 anonim ***** válasza:

Vedd el a telefonját és a számítógépét és küld el egy jó táborba!!!

Ez a szenny a médián keresztül fertözte meg ha elvágod a médiától és az igazi világba kényszerited akkor rendbe fog jönni!!

2009. aug. 3. 00:47
 29/32 anonim ***** válasza:

A problémát neki kell megoldania, te maximum az utat mutathatod neki!! Ha bemész a suliba "rendezkedni " az csak olaj a tüzre!!

Én tudom, 2 évig voltam a szakkozépben az iskola "b.uzija" csak mert elsöben visszautasitottam egy nálamnál 5 évvel idösebb öregdiáklány közeledését.

Amugy közöm sincs a melegekhez.

A végén feladtam az ellenállást és bohóckodva bevállaltam a szerepet söt provokáltam is a környezetemet!

Egy idö után leszálltak rólam, és meglett a tekintélyem...

2009. aug. 3. 00:58
 30/32 anonim ***** válasza:

Azért senki nem lesz öngyi, mert emo, ez hülyeség. Ismerek boldog emokat is...pfff...

Irasd át egy másik iskolába, ahol jobban be tud illeszkedni, nem éri fizikai és lelki bántalmazás.

Elviheted pszichológushoz is, lehet hogy először dacos lesz emiatt (velem így volt), de talán használni fog.

Amit tehetsz, az az, hogy mindig mellette vagy, érezteted vele, hogy rád számíthat!

2009. aug. 3. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!