Mit csináljak a 15 éves fiammal akinek állandóan az öngyilkosság jár az eszében egy lány miatt, iskolai megverések véget meg, sérelmezésért meg a stílusa miatt ami EMO?
Szia, probalj minel tobb idot a fiaddal tolteni, figyelj ra, erdekeljen minden ami vele tortenik. Legyen minel tobbet otthon, remelem nyugalom van nalatok.
Az elso szerelme volt talan a lany, hat a szakitas tud fajdalmas lenni, magyarazd meg neki, hogy ezen mindenki atesik, de majd jon egy masik lany akit megjobban fog szeretni, es o is a fiadat. A lany miatt ne bankodjon. Irasd be sportolni ha meg nem jar, egy jo csapatba ahol felszabadulhat.
Az iskolaban nem tudom beszeltel-e mar az osztalyfonokkel, az igazgatoval a veresekrol. Akik a fiadat bantjak, a szuleikkel is jo lenne elbeszelgetned.
Probald meg elvinni pszichologushoz, lehet hogy a sulijaban is van, es neki elmondhatja a banatat oszinten.
Én úgy gondolom,hogy a mai srácok nem tudnak mit csinálni az idejükkel,unatkoznak,lődörögnek,pótcselekvésként felvesznek bizonyos irányokat-EMO,sajnáltatják magukat minden apróságért stb..Nekem két fiam van,mindkettő élsportoló,a baráti körük is a csapattársakból tevődik.Én még soha nem láttam,hogy punnyadnának valami padon a parkban a hasonló "életunt"barátokkal.Okosan,tartalmasan élik a napjaikat,mindenféle szülői iránymutatás nélkül.
Lehet,hogy neked is rá kellene vezetni a fiadat,hogy az önsajnálat helyett keressen magának olyan elfoglaltságot,ami érdekli,amiben sikeres lehet.
Kedves szülő! Ezt a divathóbortot azonnal verd ki a fiad fejéből,mert az ilyen gyerekek mélyen depressziósak emiatt a baromság miatt. Nézz körbe a barátai közt is és vedd fel a szülőkkel a kapcsolatot,hogy az összes srác változzon meg. És a suliból is vedd ki!!
Én meg még azt tanácsolom,hogy ha anyagilag megteheted vidd el vásárolni (nem hülyeségből mondom)és vegyetek SZÍNES ruhákat, akár még egy fodrász is ráférne,ha olyan szinten követi ezt az EMO hóbortot,hogy a haja is fekete és belóg a fél arcába. Csak ötletek
leírná valaki pontosan mi az az "emo".valami már rémlik csak nem egészen vagyok tisztában vele.
a kedves kérdezonek pedig azt mondanám, hogy minél tobbet beszélni vele, beszéltetni akár vitatkozások, kiabálások árán is, hogy minél tobbet megtudjál róla és szándékairól és biztosítani ot arról, hogy te mindig úgy szereted mint kiskorában és ha valamit csinálna magával azt te sem élnéd túl./ezen el szoktak gondolkodni ebben a "pubertás" korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!