Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy felnőtt családos férfi az anyja előtt meztelenkedik?

Figyelt kérdés

Pl fürdik, öltözik stb...

Elfogadható? Elítélendő?

2011. máj. 30. 21:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
66%
Engem zavart, hogy a volt párom meztelenül mászkált a szülei előtt, sőt, olyankor is bement, ha az anyja fürdött. pszichológusok szerint ez nem egészséges, és nálunk sem volt szokás.
2012. jún. 30. 23:05
 22/22 anonim ***** válasza:

Érdekes dolog.Én mindig szégyenlős voltam.Anyám előttem nem.

Páromnak volt egy balesete,ami miatt 2 hétre beköltöztünk az anyjához.1 szoba-konyha.Önkormányzati lakás,fürdő nincs,dézsa van helyette.Bent a szobában volt fürdés és párom nem volt szívbajos az anyja előtt.Tán ha nem vagyok ott,akkor anyós fürdeti meg.Van ilyen.Kicsit furcsa volt számomra,de nekik fel sem tűnt ez a helyzet.

Nem sűrűn fordul elő szerencsémre.6 év alatt 1x.

2012. júl. 25. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!