Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy felnőtt családos férfi az anyja előtt meztelenkedik?

Figyelt kérdés

Pl fürdik, öltözik stb...

Elfogadható? Elítélendő?

2011. máj. 30. 21:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%
Azt gondolnám, hogy gáz, egy felnőtt férfi ne mutogassa a p*csét és kész. De ez nyilván nőkre is igaz.
2011. máj. 30. 23:12
 12/22 anonim ***** válasza:
77%

Hát nekem nem tetszene. (De ez a mi családunkban nem is szokás)

Én biztos, hogy kényelmetlenül érezném magam egy ilyen helyzetben.

2011. máj. 30. 23:25
 13/22 anonim ***** válasza:
52%

Számomra nem elfogadható!

De mindenki tudja....

Amikor összejöttem a barátommal(aki már a férjem)neki is az anyja vitte be a törölközőt a fürdőbe!Nos ledöbbentem,szóvá is tettem neki,többet nem fordult elő(legalább is előttem nem)

2011. máj. 30. 23:28
 14/22 anonim ***** válasza:

Semmi különöset nem találok benne.

Párom alapból egy boxerben van egész nap a szülei előtt,de fürdéskor anélkül is

(ami már az érdekes kategória,hogy párom apja is képes előttem egy boxerben mászkálni egész nap:))

2011. máj. 31. 07:01
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, tanulságos olvasni a különböző nézőpontokat!

Egyébként én is a "nem" párti vagyok :)

2011. máj. 31. 10:54
 16/22 anonim ***** válasza:

Ha ez volt a szokás a családban, akkor miért ne?

Szerintem sincs benne semmi rossz.

Persze ne ebédeljen meztelenül, meg ne legyen egész nap úgy, de az, hogy az anyja látja fürdés közben, az tök természetes.

2011. máj. 31. 14:06
 17/22 anonim ***** válasza:
51%
Mi ebben a megbotránkoztattató. Az anyja 0 éves korától látja meztelenül pont egy szülője előtt szemérmeskedjen az ember. Mi is sokat vagyunk itthon meztelenül és fürdés után ha családtag van nálunk nem igen szoktunk már felöltözni.
2011. jún. 20. 16:03
 18/22 anonim ***** válasza:
70%

Kedves utolsó!

Mosolyogtam a válaszodon,elképzeltem ahogy otthon

meztelen flangáltok mindanyjian:-))

Valakinél ez normális,nálunk pl.nem volt az.....

2011. jún. 22. 19:32
 19/22 anonim ***** válasza:
72%
Vannak családok ahol természetes a meztelenség. Nem csinálnak belőle ügyet ha valaki pucéran van.
2011. okt. 2. 10:06
 20/22 anonim ***** válasza:
71%

Ez az én értékrendembe nem férne bele. Mert nem hiszem, hogy pl. egy ágyban aludna az anyjával, pedig ugyebár pici gyerekként ez is természetes volt, és így tovább...

Tehát véleményem szerint vannak olyan dolgok, melyek az idő múlásával megváltoznak, átalakulnak az életünkben. Ami elfogadható, sőt természetes volt kisgyerekként, sokkal kevésbé az egy felnőtt embernél.

2012. máj. 17. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!