Mit gondoltok arról, ha egy felnőtt családos férfi az anyja előtt meztelenkedik?
Pl fürdik, öltözik stb...
Elfogadható? Elítélendő?
Hát nekem nem tetszene. (De ez a mi családunkban nem is szokás)
Én biztos, hogy kényelmetlenül érezném magam egy ilyen helyzetben.
Számomra nem elfogadható!
De mindenki tudja....
Amikor összejöttem a barátommal(aki már a férjem)neki is az anyja vitte be a törölközőt a fürdőbe!Nos ledöbbentem,szóvá is tettem neki,többet nem fordult elő(legalább is előttem nem)
Semmi különöset nem találok benne.
Párom alapból egy boxerben van egész nap a szülei előtt,de fürdéskor anélkül is
(ami már az érdekes kategória,hogy párom apja is képes előttem egy boxerben mászkálni egész nap:))
Köszönöm a válaszokat, tanulságos olvasni a különböző nézőpontokat!
Egyébként én is a "nem" párti vagyok :)
Ha ez volt a szokás a családban, akkor miért ne?
Szerintem sincs benne semmi rossz.
Persze ne ebédeljen meztelenül, meg ne legyen egész nap úgy, de az, hogy az anyja látja fürdés közben, az tök természetes.
Kedves utolsó!
Mosolyogtam a válaszodon,elképzeltem ahogy otthon
meztelen flangáltok mindanyjian:-))
Valakinél ez normális,nálunk pl.nem volt az.....
Ez az én értékrendembe nem férne bele. Mert nem hiszem, hogy pl. egy ágyban aludna az anyjával, pedig ugyebár pici gyerekként ez is természetes volt, és így tovább...
Tehát véleményem szerint vannak olyan dolgok, melyek az idő múlásával megváltoznak, átalakulnak az életünkben. Ami elfogadható, sőt természetes volt kisgyerekként, sokkal kevésbé az egy felnőtt embernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!