Milyenek az olasz férfiak? Anyámnak olasz barátja van és nem akarom, hogy csalódás érje. Teljesen más kultúra az olasz, mint a miénk. Miben másabbak mint a magyar férfiak?
Te mirôl beszèlsz utolsò ? Ismersz egyàltalàn legalàbb egy olaszt ?
Olaszorszàgban èlek az olasz pàrommal tehàt kedves kèrdezô a sajàt tapasztalataimat tudom veled megosztani.
Nem mindegy ,hogy Olaszorszàg melyik rèszèrôl beszèlünk.
Mi èszakon èlünk Padova környèkèn ès itt az emberek teljesen euròpaiak ,sokat dolgoznak ,tisztelik a csalàdjukat.Az itteni ismerettsègi körömben soha nem hallottam senkirôl ,hogy megcsalta vagy megverte volna a felesègèt vagy esetleg elhagyta volna a csalàdjàt.Sajnos ez az otthoniakròl nem igaz. Jòkedvüek ,szeretnek jönni- menni ès termèszetesen mindennap fürdenek.
De a dèli olaszok màsak ,bàr ezt èn is csak hallomàsbòl tudom.
nem olvastam el a válaszokat, lehet már írták de
HAZUDÓSAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vigyázzon anyud
Nagyon nagyon nagyon sokat hazudnak
öntisztulnak? ez jó :D
mégis hogyan?
Az olaszok (mármint a nép) eléggé be van magától ájulva, azt hiszik, hogy hogy őket ott dobta le a gólya és ettől különbek... ők még egymást is lenézik! Az északi a délit, mert nem dolgozik, a déli az északit, mert burzsuj banda, a svájci olasz meg egész Itáliát... egy olasz barátom svájci olasz lányt vett feleségül... hát, lehetne mesélni az esküvőről, meg a svájci olaszok hozzáállásáról! (Pedig a fiú ráadásul északi, tisztességes, nagyon sok éve együtt voltak, már, stb.)
Szerintem anyukád elég felnőtt ahhoz, hogy tudja, mit csinál, főleg, ha beszél olaszul, akkor könnyebben kiderül, mennyire komoly a srác. Egyébként meg azt tapasztaltam az esetek nagy részében (olasz fiú-kelet-európai lány) a fiú azért valahol lenézi a lányt... Az olaszoknál van egy ilyen (tév?)hit, hogy a magyar nők mennyire bevállalósak az ágyban, stb. és ezért szeretnek itteni nőkkel ismerkedni. Viszont, mivel egy átlag olasz nem túl művelt és járatos a világ dolgaiban (nem is érdekli őket igazán más ország - lásd első mondatom), ezért nekik hazánk egy kategória Romániával, Szerbiával, stb. Éppen ezért kicsit éreztetik is a nővel, hogy azért ő más pozícióban van. Addig ígérgetnek/vesznek mindent a lánynak, amíg meg nem kapják őt, aztán meg kb. házicselédnek tekintik. Egy olasz lánynak pl. elég magasak az elvárásai, egy magyar nő viszont sokkal könnyebben meghódítható. Én idáig egyetlen olasz fiúval találkoztam, aki tényleg egyenrangúnak tekintette a magyar feleségét, sőt, annyira szerelmes belé, hogy még magyarul is megtanult. (És nem MO-n élnek, tehát nincs rászorulva.)
A más kultúra, amiről írsz, annak csak előnye lehet! Sok dolgot te is megtapasztalhatsz majd, ha komoly lesz a kapcsolatuk. Drukkolok anyudéknak!
Szia:)
Szerintem ott is mindegyik teljesen más.
Anyának is volt olasz barátja, megcsalta anyut, pedig egyik sem fiatal( a pasi 50, anya idősebb, 53.)
Unokatesóm 7éve kint él, boldog házasságban, 2 gyönyörű fiúk van, szeretnének egy 3. babát. Unokatesómnak egy percet nem kellett dolgoznia Antonio mindent megteremt. Szerintem ez ember függő, nem attól függ, hogy ki hol él:)
Kedves egyik válaszoló:
Én magyar vagyok, budapesti. És sok évet megértem már, de ebben a mondásodban 10000000%-ig igaza van az olaszoknak:
"ezért nekik hazánk egy kategória Romániával, Szerbiával,"
Nekem még ennyinél is kevesebb a véleményem magunkról.
Kedves kérdező: a jó anyukádnak hova lett a magyar férje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!