Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon bűntudatom van, mert...

Nagyon bűntudatom van, mert azt hiszem jobban szeretem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az van, hogy anyukámmal soha nem volt túl közeli kapcsolatom, mert nem nagyon tudtam hozzá közelebb férkőzni, kicsit talán szigorúbb volt a kelleténél velünk mindigis (van egy hugom is). Nem az,hogy nem kaptuk meg anyagilag, ami kellett, de az nem elég! De nem lényeg hogy régen mi volt, most helyre szeretném hozni a kapcsolatunkat, de most is gyakran van hogy nagyon elég hamar felidegesedik, kiabálni is szokott, és az a baj, hogy mindent magára vesz, azt is amit nem kellene.. nem tudok vele "bánni". Nem tudomé értitek-e, szóval nem csak elviselni szeretném, meg hogy megtűrjük egymást. Most van egy másik nő, akit kb 2 éve ismertem meg és annyira tudok vele azonosulni, és tudom, hogy kedvel, szinte barátnők vagyunk, pedig 15 évvel idősebb, mint én. És most bűntudatom van a miatt, hogy őt kedvelem, hogy olyan, mintha..nem is tudom, nem anyukám lenne, de valami olyasmi. Kimondom: azt kívántam, bárcsak anyum is ilyen lenne.. Elég gonosznak érzem magam.
2011. máj. 30. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbáld meg anyukáddal kijavítani a kapcsolatotokat.

Viszont ne legyen bűntudatod, az érzéseid nem te irányítod ez van..

2011. máj. 30. 19:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy megszakítom a kapcsolatot a másikkal...
2011. máj. 30. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:
De annak meg semmi értelme nem lenne érted? Nem tehet Ő róla, hogy anyukáddal nincs túl jó kapcsolatod!! Békülj ki anyukáddal, és ha anyukádnak rosszul esik hogy azzal a másik nővel is vagy, akkor hanyagold..
2011. máj. 30. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Itt a családi kapcslatok témakörben rengeteg kérdés van, amelyben az a téma, hogy vki nem jön ki a szüleivel.

A hagyományos bölcsességekkel ellentétben valójában nem kell, hogy valaki a szüleivel minden körülmények között jó viszonyban legyen, vagy feltétel nélkül szeresse és tisztelje őket. Szomorú ez, de így van. Az ember nem tudja megválogatni a szüleit.

2011. máj. 30. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!