A családi terror milyen formái léteznek, mitől alakulhat ki?
Figyelt kérdés
miben volt részetek, milyen formái lehetnek, írjatzok konkrét példákat2011. máj. 30. 16:45
11/11 anonim válasza:
Én régóta élek így az apám terrorizál mindenkit a családban anyám nem mer egy mukkot sem szólni pedig apám nem iszik nem dohányzik és mégis hülye. Már régóta mondjuk anyunak váljon el de semmi haszna engem is tönkre tett már idegileg és lelkileg is a földig tipor és készen vagyok semmibe nem néz néha már sírhatnékom van.elegem van az egészből lassan már az is baj hogy levegőt veszek.Ha minden igaz vagy legalább is remélem jövő karácsonyom külön lesz ettől a háztól. Írtózom apámtól egyszerűen utálom soha nem adott nekem semmit se egy ruhát se egy cipőt semmit nem kaptam tőle mindig csak a kötekedés az erőltetés és az erőszakosság van benne.De annyit mondok amit kapok azt adom vissza és akkor ő van felháborodva hogy hogy viselkedek vele mikor neki kéne megnéznie hogy ő hogy viselkedik a családjával.Mert ez már pszichiátriai eset komolyan nem lehet bírni vele ,mindig neki kell igazat adni,hogy van ez? Nem értem,minden reggel arra ébredek:veszekedés,kötekedés,ordibálás egyszerűen már nem bírom ezt.Semmibe nem nézi a munkámat kritizálja a főztömet és a feleség főztjét is neki semmi nem jó! Mit lehet ez ellen tenni? Semmit nincs hova menni,de már annyit tűrtünk hogy egyszer elszakad a cérna és akkor törik minden nálam már réges-régen elszakadt nem bírom én ezt lelkileg teljesen kész vagyok.Alig várom hogy elmenjek innen és nem jövök majd sűrűn haza az biztos.Nem tudom mit tegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!