Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik válnak, vagy elváltak,...

Akik válnak, vagy elváltak, és gondok vannak a két fél között, ismerősök a face-en, iwiwen? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Nagyon buta lehet a kérdés, de nekem az a problémám, hogy kicsi gyermekem van, az apja elköltözött, nem látogat minket, de nem is telefonál, a face-en ránéztem az adatlapjára, és mindenféle kislányoknak udvarolgat, miközben minket vígan letagad. És minap nagy nehezen felhívott, és szeretne megjelölni, mert legalább fél év után képen látná a gyerekét, meg végre felvállalna minket. :S Annyira nem szeretnék a kis nőcskéi közt lenni ismerősnek, akit eddig letagadott. Másfelől meg szeretnék végre kibékülni annyira, hogy legalább szóba álljunk egymással, és érdekelje a gyereke.
2011. máj. 30. 14:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kerdezo, hallgass a 18:59-esre. Amirol ir egy valos betegseg. Ne a kozossegi oldalak alapjan iteld meg a valo vilagot.
2011. máj. 30. 20:04
 12/14 A kérdező kommentje:

Félreértetek. Nem ez a lényeg. Pont ez az, hogy engem ez nem érdekel. Mi megvagyunk, jól vagyunk, rengeteget járunk közösségbe, tökéletesen jól élünk az apja nélkül is. A probléma nem nálam, hanem nála van. Nem akarom, hogy engem lejárasson a barátai előtt, olyan képeket rakott fel. Lehet, hogy titeket nem érdekel, hogy más milyen beteg dolgokra használja a közösségi oldalakat, én féltem, hogy rólam rosszat mond. És akkor látom, hogy 40 kép van az "én feleségem"-ről, hát nem tudom te mit szólnál. Sajnos ő a beteg, azt hiszem neki kellene pszichológushoz fordulnia.

Én nem az ilyen szar oldalakon vagyok egész nap, csak a facre vagyok regelve, van pár igazi ismerősöm, és ennyi. Nem kéne rögtön engem lebetegezni. Köszi.

2011. máj. 30. 20:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Mellesleg teljesen igazatok van, ezért is írtam, hogy buta kérdés, mert én is tiszta hülyeségnek tartom, hogy ezen gondolkodok. Hülye voltam, hogy ismerőse lettem, de ha nem vagyok, nem látom, mit ad elő, és akkor nem tudok neki szólni, hogy rögtön szedje le a képeket rólam! Amik ráadásul privát képek voltak, senkire nem tartozik. Ennyi. Szemmel tartani sajnos nem árt, ahogy elnézem... Én túl vagyok rajta, fél éve külön élünk, ő sajnos fel se fogja, hogy válunk.
2011. máj. 30. 20:21
 14/14 A kérdező kommentje:
Én is sajnálom, hogy az ilyen oldalak meghatározóak az embereknek. De hát láthatóan egyesek nem tudják normálisan használni. Meggondolatlanul 10-en évesek félmeztelen képeket raknak fel, őket kellene helyre tenni. Férj az első válóperes tárgyalás után, fél év nem találkozás után kitesz rólam 40 képet, hogy a feleségem, hát álljon meg a menet. Én szeretnék vele emberi kapcsolatot, de 200 km-re van, és sose jött látogatni. Telefonon egy értelmes mondatot nem tud kinyögni. Most látom csak, hogy mi van. Már látom, nem kéne mondogatnom neki, hogy érdekelhetné a lánya, és jöhetne látogatni is néha. Le se szállna rólunk. :(
2011. máj. 30. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!