Háziasszonyok! Ti milyen házimunkát utáltok és melyiket szeretitek?
mark86
köszi neked is! kislány lesz,ha felnő majd megírja ő milyen házimunkát szeret és milyet nem! :DDDD
szeretek mosni, utána teregetni (imádom a jó illatokat :D) porszívózni, felmosni.
mosogatni, fürdőt pucolni nem annyira, de a végeredmény kárpótol.
az ablakpucolás a halálom, évente max 1x vagyok hajlandó hódolni eme tevékenységnek.
a főzéssel az a bajom, h nem vagyok valami nagy májer. vannak specialitásaim, de ha elémtesznek mondjuk 5 dolgot, h ebből főzz valami ehetőt, akkor valahogy nem megy :D
vasalni nem szoktam, nincs is vasalóm :D
Ruhát hajtogatni nem tudok és nem szeretek (férjemet a katonaságnál nagyon szépen megtanították, de ő se szereti), se ágyat húzni.
Mosogatni, teregetni, gyakorlatilag minden mást igen.
Vasalni nem tudok, nem is szoktam - ha félévente egyszer kell egy inget vasalni a férjemnek, akkor fél órán át keressük a vasalót, majd ő kivasalja, én meg nézem, hátha megtanulom (nem tanulom).
Amugy ablakpucolassal nincs gondom.
Mosogatogep a mosogatashoz, szaritogep meg, hogy ne kelljen teregetni meg a ruhak sem gyurotten jonnek ki, szoval en evente 1-szer vasalok kb. (ferjemnek olyan munkaja van, hogy egyenruhat hord, amit nem is lehet vasalni, szoval igy nincs gond).
Kedvenc sütés főzés
Nem szeretem vasalás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!