Mosni, teregetni, felmosni, vasalni szeretek. A ritkább nagy munkákkal sincs gondom, van egy barátnőm, együtt szoktuk csinálni, ő segít nekem, aztán én is neki. Így közben tudunk beszélgetni, és a munka is jobban halad.
Nem szeretek főzni (nem is igazán tudok), porszívózni, vécét és macskaalmot takarítani.
2011. máj. 30. 13:56
22/46 anonim válasza:
Szeretek főzni, de itt ki is merül a dolog.21 ablak van a házon, ahhoz mindig takarítónő jön, akkor megcsinálja a nagytakarítást is, ez havonta egyszer van.Azon kívül én rakok rendet.Még mondjuk vasalni is szeretek, mosni kimos a gép, mosogatni mosogat a gép, porszívózni is én szoktam.Ennyi.
2011. máj. 30. 13:57
23/46 anonim válasza:
mark86
13:56-os!köszi! :)
2011. máj. 30. 13:57
24/46 anonim válasza:
Én imádok sütni-főzni, inkább hobbi, mint házi munka. A teregetés, vasalás viszont valami iszonyat számomra! Na, ezeket nagyon úúútálom. :)
2011. máj. 30. 13:59
25/46 anonim válasza:
Én sem vagyok házi asszony,de nekem is sok midnet meg kell csinálni,igazából szinte mindnet utálok,de ha épp olyan kedvem van akkor simán megcsinálok mindet, szóval nálam ez kedv függő,amivel nincs bajom az a ruhák leszedése a szárítóról,ruha elrakása, pakolás,söprögetés.Portörlést nem szeretem,de allergiás is vagyok rá,vasalni sem mert iszonyat lassú,főzni sem,de nem is nagyon tudok(túl időigényes)mosogató gépünk van már,de régen szerettem mosogatni.Porszívózást a párom csinálja.
2011. máj. 30. 13:59
26/46 anonim válasza:
OFF
Kedves Chatty!
Nekem is van olyan ablak a házban, amit lehetetlen ablaktisztítóval, ecettel takarítani, ezért sokáig hanyagoltam. Viszont egyszer nem volt más itthon csak mosogatószer. És láss csodát, úgy ragyogott, mint a többi. Csak vízbe kell tenni egy kicsit, ronggyal áttörölni és száraz konyharuhával felszárítani.
2011. máj. 30. 14:01
27/46 anonim válasza:
A főzés semleges,minden mást szeretek csinálni ami a háztartással kapcsolatos.Takarítani kiváltképp és mosogatni (kézzel).
2011. máj. 30. 14:09
28/46 anonim válasza:
Imádok sütni, főzni, ablakot pucolni.
Nem szeretem elrakni e teregetőről a ruhákat, illetve utazás után kipakolni a bőröndből. ja, és a függönyt le és feltenni nagytakarításkor.
Üdv!
2011. máj. 30. 14:17
29/46 anonim válasza:
13:42!
Tied minden elismerésem! Minden jót Nektek és a picinek!
2011. máj. 30. 14:19
30/46 anonim válasza:
Szeretek mosogatni, mosni, teregetni (vizzel pancsolni vagy szagolgatni a tisztaságot), még wc-t pucolni is mert tiszta szaga lesz, virágot locsolgatni.
Közömbös a porszívózás, szemét levitel, rendrakás, portörlés, bevásárlás.
Utálok vasalni és gáztűzhelyet takarítani, és sajnos utálok főzni is mert ritka válogatós elkényeztetett hálátlan családom van és minden konyhában töltött perc csak pazarlás. Sajnos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!