Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Mi a baj? "voltál már ilyen...

"Mi a baj? "voltál már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Adott egy probléma amiről az egyik fél nem akar beszélni a másik fél meg állandóan kérdezgeti "mi a baj".A helyzet magátol megoldodik 1-2nap alatt.

nem igazán értem miért olyan nehéz felfogni hogy valaki nem akar az adott problémárol beszelni?miért kell a másiknak zaklatni?

2011. máj. 30. 10:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Teljesen ismerős, nekem az anyám ilyen amúgy. Szerencsére már nem élek otthon.
2011. máj. 30. 10:49
 12/18 A kérdező kommentje:
Párkapcsolatrol van szó.
2011. máj. 30. 10:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen, de ez szerintem nem annyira a kapcsolattól függ, inkább emberektől. Vannak emberek, akik ilyen tolakodó emberek, akik szeretik a másikra erőltetni a "segítségüket", mikor a másik inkább magára szeretne maradni a problémával.
2011. máj. 30. 10:54
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

na,te egy hárpia vagy már bocs. ez a bajod h a párod segíteni akar? na,gondolom ha 102.szer előjön a probléma és ő tojik majd rá akkor jön a kérdés,h miért változott meg a párom???

egyébként meg nem csoda h folyton kérdezget,gondolom már baromira únja h 101xre is ugyanazért nyavajogsz ahelyett h megoldanád

2011. máj. 30. 11:02
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem legjobb barátnőmmel szokott folyton ilyen lenni. Elég sokat vagyunk együtt, és nagyon más a személyiségünk. Neki az a mániája, hogy végig kell beszélni az összetűzéseinket és kielemezni a végsőkig. De azonnal. Én viszont ha egyáltalán érdemesnek tartom az átbeszélésre, akkor is szükségem van időre, hogy lenyugodjak, mert elég hisztis vagyok. Sokszor az átbeszélés jött ki végül az egészből, számomra iszonyatos kínlódásokkal, hogy ne öljem meg hirtelen ott akkor a szavaimmal, amik tisztában voltam vele, hogy csak indulatból fakadnak, ő viszont higgadtan tárgyal épp, ezért amit mondok, komolyan veszi. Ezt is átbeszéltük ezerszer, várom a napot, amikor a vitáink, veszekedéseink normális feloldására találunk. :)

Attól még legjobbak maradunk, kölcsönösen. Csiszoljuk egymást, az tuti.

2011. máj. 30. 11:16
 16/18 A kérdező kommentje:

11:02

Mint irtam nem nyavajgok,nem bántom csak nincs jókedvem.

Igen megkérdezi egyszer,mondom semmi,akkor hagyjon,nem kell egész nap ezen lovagolni hisz tudja,ismer annyira hogy elmulik a dolog.

2011. máj. 30. 11:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy mégis kommunikációs probléma van köztetek? Te úgy érzed, elmondod neki a problémád már sokadszorra, erre ő még mindig kérdezi. Nem lehet, hogy azt gondolja, vele van a bajod? Csak mert sokszor nem értik egymást a felek, elbeszélnek egymás mellett, csak jeleznek, de nem mondják ki és ebből a másik félreérti. Lehet, hogy szimplán azzal van a gondja, hogy hallgatag vagy és azt gondolja ő csinált valami rosszat és megerősítést vár, hogy dehogy. Persze, ha nem erről van szó, akkor bizony erőszakos és neki kéne visszavennie, mert ha te olyan vagy, hogy nem adod ki, inkább magadban tartod (vagy egyedül oldod meg), akkor hagynia kellene.
2011. máj. 30. 12:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Feleségem dettó.... Megkérdem tőle mi baja, válasz semmi. DE!!!! Ltom azon a tök fején, hogy bántja valami... És akkor csodálkozik hogy kiabálok már vele hogy mi a p.i.c.s.á.é.r.t. nem tudja elsőre elmondani, hogy mi baja. Nagyon utálom emiatt. Természetesen nekem mindenről kiselőadást kll tartanom neki mert különben megy a sértődés.
2011. máj. 30. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!