"Mi a baj? "voltál már ilyen helyzetben?
Adott egy probléma amiről az egyik fél nem akar beszélni a másik fél meg állandóan kérdezgeti "mi a baj".A helyzet magátol megoldodik 1-2nap alatt.
nem igazán értem miért olyan nehéz felfogni hogy valaki nem akar az adott problémárol beszelni?miért kell a másiknak zaklatni?
na,te egy hárpia vagy már bocs. ez a bajod h a párod segíteni akar? na,gondolom ha 102.szer előjön a probléma és ő tojik majd rá akkor jön a kérdés,h miért változott meg a párom???
egyébként meg nem csoda h folyton kérdezget,gondolom már baromira únja h 101xre is ugyanazért nyavajogsz ahelyett h megoldanád
Nekem legjobb barátnőmmel szokott folyton ilyen lenni. Elég sokat vagyunk együtt, és nagyon más a személyiségünk. Neki az a mániája, hogy végig kell beszélni az összetűzéseinket és kielemezni a végsőkig. De azonnal. Én viszont ha egyáltalán érdemesnek tartom az átbeszélésre, akkor is szükségem van időre, hogy lenyugodjak, mert elég hisztis vagyok. Sokszor az átbeszélés jött ki végül az egészből, számomra iszonyatos kínlódásokkal, hogy ne öljem meg hirtelen ott akkor a szavaimmal, amik tisztában voltam vele, hogy csak indulatból fakadnak, ő viszont higgadtan tárgyal épp, ezért amit mondok, komolyan veszi. Ezt is átbeszéltük ezerszer, várom a napot, amikor a vitáink, veszekedéseink normális feloldására találunk. :)
Attól még legjobbak maradunk, kölcsönösen. Csiszoljuk egymást, az tuti.
11:02
Mint irtam nem nyavajgok,nem bántom csak nincs jókedvem.
Igen megkérdezi egyszer,mondom semmi,akkor hagyjon,nem kell egész nap ezen lovagolni hisz tudja,ismer annyira hogy elmulik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!