Barátok-névválasztás? Mit csináljuk?
Babát várunk! A férjem hétvégén összefutott egy baráti párral és beszélgettek rólunk. Kérdezték,hogy milyen neveink vannak és kiderült,hogy ugyanazt a lánynevet akarjuk.
Nem gondoltam komolynak a dolgot, úgy voltam vele,hogy majd meglátjuk még, bár szerintem, ha én hamarabb szülök, akkor miért ne adhatnánk mi ezt a nevet. Már kb. 3 éve kitaláltuk. Másnap eljöttek hozzánk és megint felhozták szóba, igaz viccesen, de gondolom csak zavarja őket a dolog, ha megint felhozták.
Mi legyen? Én ezzel tényleg úgy vagyok, ha nekik lenne hamarabb a baba, akkor adják ők. Biztos rosszul esne, de hát ez van.
Befolyásolhat ez egy barátságot?
Köszi!
Engem tényleg nem izgatna, ha nekik is ez lenne! Tisztában vagyok vele,hogy még x ezer ilyen nevű gyerkőc rohangál a nagyvilágban!:) Csak abból,hogy másnap is felhozták (még ha viccesen is), azt gondolom,hogy őket egy picit zavarja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!