Barátok-névválasztás? Mit csináljuk?
Babát várunk! A férjem hétvégén összefutott egy baráti párral és beszélgettek rólunk. Kérdezték,hogy milyen neveink vannak és kiderült,hogy ugyanazt a lánynevet akarjuk.
Nem gondoltam komolynak a dolgot, úgy voltam vele,hogy majd meglátjuk még, bár szerintem, ha én hamarabb szülök, akkor miért ne adhatnánk mi ezt a nevet. Már kb. 3 éve kitaláltuk. Másnap eljöttek hozzánk és megint felhozták szóba, igaz viccesen, de gondolom csak zavarja őket a dolog, ha megint felhozták.
Mi legyen? Én ezzel tényleg úgy vagyok, ha nekik lenne hamarabb a baba, akkor adják ők. Biztos rosszul esne, de hát ez van.
Befolyásolhat ez egy barátságot?
Miért ne adhatnátok ugyanazt a nevet?
Még csak nem is családon belüli dologról van szó. Szerintem ennek nem kellene problémát okoznia.
Hát ez az! Engem sem zavarna!
Csak szerintem őket igen!
Köszi utolsó!
Akkor elvetem oké?:)
Háát, fura emberek vannak tényleg. :) Engem olyannyira nem zavart, hogy a férjem testvérének a lánya is Zsófi, és a miénk is (szóval ha nagypapát megkérdik, hogy hívják az unokáit, akkor Zsófi és Zsófi) :)).
Az egyik barátnőm meg azért nem akarja a Dominik nevet a kisfiának, mert egyik kollégájának is úgy hívják a kisfiát. És még csak nem is barát az a kolléga. Hát én az ilyesmit egyáltalán nem bírom felfogni, de hát ettől színes világ (állítólag) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!