Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok már úgy vele, egy-egy...

Voltatok már úgy vele, egy-egy vita után a férjetekkel, hogy "kellett ez nekem"?

Figyelt kérdés
Mármint nem lényeges nagy dolgokról szóló vita, de megbántott, felidegesített, iylenkor néha arra gondolok, hogy kellett férjhez mennem? Milyen jól elvoltam egyedül is. Persze tudom, minden kapcsolatban vannak viták, nézeteltérések, de magáról az érzésről kérdezek. Aztán ha rendeződött, nem bánok semmit, csak akkor, olyan pillanatnyi érzés. Egyébként meg szeretem, csak akkor érzek így.
2011. máj. 29. 09:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem olyan vitánál, amikor felidegesít, akkor az ugrik be, hogy "de baromi idegesítő ebben a helyzetben". Szóval nem rá, hanem az adott helyzetben tanusított viselkedésére haragszom.
2011. júl. 20. 13:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk én vagyok a ffi. Volt ilyen, de szerencsére hamar lehiggadtam belőle. Ez előfordul, nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani neki.
2011. júl. 20. 14:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, sőt én már ott tartok, hogy végleg meg is bántam. Én nem választanám őt újra, de van 2 hosszútávú projectünk...
2011. júl. 20. 22:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Érdekes, de nekem nem!! Soha nem jutott még eszembe, hogy "ó minek mentem hozzá?" vagy bármi hasonló "kellett ez nekem?".. de a férjemnek se. Én is inkább az adott szituációban arra vagyok ideges, hogy pl. Ő mennyire hülyén viselkedik, esetleg az, hogy én mennyire hülyén reagáltam le... De semmi "megbántam a házasságot" érzés, még egy pillanatra sem.

25/N

2011. júl. 21. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!