Miért tartanak karanténban a szüleim? Miért óvnak ennyire?
Még a helyi boltba sem engednek el felügyelet nélkül...buszra nem szállhatok, a suliba is kocsival visznek. Mindenhez engedélyt kell kérnek és ritkán engednek el kirándulni. Ja és nem csak egy 10 éves kis csitri vagyok, hanem már 17 éves! Ez elég gáz sztem! Ja és úgy gondolták h jó lesz nekem a helyi főiskola...Na persze, inkább megszököm itthonról mint ez a színvonal.
Mit tanácsolnátok, mit mondjak nekik, hogy elengedjenek?
Köszönöm a segítő ötleteket!
Anyával beszéltem tegnap...veszekedés lett a vége. Mondta h az utcán még 6 lányt is megvernek, úgyh nem mehetek sehová. A "beszélgetés" végén már én voltam a szemtelen. Úgyhogy most haragban vagyunk. De a végén úgyis én húzom a rövidebbet. Abban gondolkodom, hogy elmegyek külföldre tanulni, meg lehet oldani végülis, meg van hozzá tehetségem. Azt mondanám, hogy ,,hú, anya ösztöndíjat nyertem, aminek értéke 30 millió FT, és csak 1 hónapot kell kibírnod nélkülem"... aztán meg nem jövök haza soha. Ez így jó ?
Kérd meg apádat, hogy vegyen neked gázsprayt/paprikasprayt és tanítson meg, hogy kell fogni, használni. Aztán hordd magaddal, hátha ez megnyugtatja őket.
Egyébként nem rossz ötlet a külföld, de belföldön is jókora távolságok vannak. No meg, ha eddig nem mentél nagyon sehová, eleinte nehézkes lehet egy vadidegen környezetbe belesimulni, pláne, hogy nem hazai. A pici fokozatosság sem árt. Például ismerek egy hasonló helyzetű csajt, aki Sopron környéki, de "csak" Debrecenig ment, tanulni. Hogy is mondjam,.. nem túl gyakran keresték fel a szülei. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!