Miért tartanak karanténban a szüleim? Miért óvnak ennyire?
Még a helyi boltba sem engednek el felügyelet nélkül...buszra nem szállhatok, a suliba is kocsival visznek. Mindenhez engedélyt kell kérnek és ritkán engednek el kirándulni. Ja és nem csak egy 10 éves kis csitri vagyok, hanem már 17 éves! Ez elég gáz sztem! Ja és úgy gondolták h jó lesz nekem a helyi főiskola...Na persze, inkább megszököm itthonról mint ez a színvonal.
Mit tanácsolnátok, mit mondjak nekik, hogy elengedjenek?
> Miért óvnak ennyire?
Indokolatlanul fosnak. Sok szülő ilyen...
Nem te tetted fel múltkor ezt a kérdést??
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Szia.
Én egy anya vagyok, nekem is 17 éves a fiam.Én is féltem, óvom, de csak a normális keretek között.Nagyon nehéz elengedni titeket, de meg kell érteni minden szülőnek, hogy nem lehet- ahogy te fogalmazol- karanténban tartani a gyermekét.Én 2 éve tanulom a folyamatot.Ez azért túlzásnak tűnik, hogy még a boltba sem engednek el felügyelet nélkül. De pl.ma én sem engedtem a fiamat a közeli bányatóba fürödni a barátokkal.Esténként elmehet, ahova akar, de éjfélre haza kell jönni.
Beszélni kell velük, meg fogják érteni, hogy több szabadság kell neked, vagy csak rosszabb lesz, mert akkor szökdösni fogsz.Nem történt valami olyan dolog, amiért ennyire féltenének?
A válasz megírásának időpontja: ma 21:05
Hát a bánya tóa még jó hogy nem engedted el,ott történik a legtöbb baleset,ne is engedd,de ugyan akkor ezt ne is hasonlitsok ahhoz hogy nem engedik egyedül boltban,az már kicsit beteges szerintem.
21:05 vagyok.
Így gondoltam én is.
Nem tettem rossz fát a tűzre, sőt! Dícsérnek a tanárok az iskolában, szeretnek az osztálytársaim, sorozatban járok versenyekre (országoson sem egyszer voltam első), és nem cigizek, nem drogozok, nem alkoholizálok, még csak csúnyán sem beszélek!
Azt hiszik rólam, hogy én vagyoka világ legrosszabb gyereke, nem lehet barátom, mert akkor biztosan terhesen jövök haza...ez szörnyű!
Ja és nem lehet nekik semmit sem elmondani, hiába beszélnék velük. Apukám rendőr, neki szakmai ártalom a féltés. Ja és én csak gyerek vagyok, nekem nincs szavam, ezt mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!