Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legyen büszkeségem, vagy ne?

Legyen büszkeségem, vagy ne?

Figyelt kérdés

Sziasztok, előre szólok, ez egy bonyolult-fura történet lesz.

Párommal tegnap szakítottunk.Bevallotta, hogy van valaki, aki nagyon tetszik neki. Nem szerelmes belé, és akkor sem lenne vele valami miatt, ha én nem lennék, sőt állítólag szeret. De ez már hónapok óta tart, tartják a kapcsolatot telefonon, taliznak, de más nem történt, nincsenek együtt.

Ma reggel is kellett vele beszélnem közös dolgok miatt, ma már azt mondta, hogy ezt az egészet kitalálta, hogy megutáljam és szakítsak, mert nagyon elege van belőlem, rajta lógok, idegesítő vagyok, olyan vagyok, mint egy kullancs.Eléggé nagyon bunkó volt.

Ma, később meg már azt mondta, hogy egyik sztori sem igaz, igazából nem akar szakítani, nincs is senkije, csak piszkáljam kevesebbet, ő szeret. Ezután itt hagyott, válasz nélkül, nem tudom, hogy most mi van (ez már msn-en volt).

3 éve voltunk együtt, én 23, ő 32. És szerintem nem lógtam rajta, csak nekem természetes volt, hogy minden nap keresem, neki nem.

Szerintetek most mi van? Keressem még, próbáljam megbeszélni vele? Vagy hagyjam a fenébe? Mit tennétek?

2011. máj. 28. 16:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy normális pasi, aki szereti a barátnőjét, nem csinálja azt vele, amit a tiéd tett veled.. Össze-vissza rángat, szédít, ejt, aztán meggondolja magát, bunkózik, és nem kér bocsánatot, nem kérdi, hogy visszafogadod-e (miután kidobott téged) hanem természetes számára hogy akkor kap elő téged, mikor kedve tartja. Szerintem is természetes, hogy az ember minden nap beszél a párjával, de ha az egyik fél ezt nem szeretné, akkor meg kell beszélni.. De nem így, ahogyan ő akart rávezetni, hogy "piszkáld kevesebbet". Nekem úgy tűnik, nem szeret, gyakran elege van belőled, de a köztes időközökben volt alkalma átgondolni a szakítást, és úgy döntött, mégis kényelmesebb ha vagy, de azért lazítana kicsit a kapcsolaton. Hiszen dobni akkor is ráér, ha már konkrétan lesz valaki más..
2011. máj. 28. 16:50
 12/25 anonim ***** válasza:
szerintem a másik csaj kikosarazta és most menne vissza hozzád. dobd a fenébe!! ha ló nincs jó a szamár is esete.
2011. máj. 28. 16:50
 13/25 anonim ***** válasza:

A fő kérdést elolvasva azt akartam írni, hogy most a büszkeségeddel, vagy a pároddal akarsz élni?

De aztán elolvastam a történetet és arra jöttem rá, hogy nem jól látod, ennek semmi köze a büszkeséghez. Ez az önbecsapásról szól. Először is, ha keresed, megint kullancsnak fog tartani, de ha valahogy mégis kikönyörgöd, hogy fogadjon vissza, akkor ugyanúgy fog más nőkkel találkozni és már nem csak beszélgetni fognak (ha ugyan eddig csak azt tették, amiben nem vagyok biztos).

Tényleg nem tudom, mit tennék a helyedben, tudom milyen, mikor nagyon szeretünk valakit, de külső szemlélőként úgy látom, nem kéne többet keresned és neki sem téged.

2011. máj. 28. 16:55
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ne keresd. Talán nem jött össze neki a másikkal és azért viselkedett így.Sajnos most én is ugyanebben a cipőben járok,hogy belépett egy harmadik aki "csak barát". Én úgy látom,hogy több mert eléggé hanyagolva lettem miatta.Szerintem félre vagyok téve arra az esetre ha nem jönnének össze.Én már tervezem,hogy kiteszem a szűrét.
2011. máj. 28. 17:04
 15/25 anonim ***** válasza:
Meglepodtem mikor a kerdesed vegere ertem, hogy 32 eves "ferfi". Azt hittem, egy ilyen viselkedesu pasi nem lehet tobb mint 17. Szorakozik, ugraltat lelkileg ide-oda. Az az igazsag, hogy nem is nagyon akar veled lenni, de ha nincs mas, Te is megteszed. Szerintem volt/van neki az a valaki, de lehet hogy mara mar ket szek koze ult, azert sirja magat vissza hozzad. Igen, legyen buszkeseged, es eszed.
2011. máj. 28. 17:21
 16/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Persze, hogy nem tudom, mi legyen, szerintem ő maga sem tudja, mit is akar. Csak hát rajtam csattanik az ostor. :(

Könyörögni semmiképpen nem fogok neki, hogy maradjunk együtt, igazából nagyon megbántott, és én tényleg nem erőltetem rá magam senkire. Csak jó lett volna, ha ezt normálisan megbeszéljük, mert így számomra olyan lezáratlan az egész és nehezebb feldolgoznom.

Az meg, hogy a párommal beszélhessek minden nap, szerintem reális elvárás, az elején ez neki sem okozott gondot.

2011. máj. 28. 17:31
 17/25 anonim ***** válasza:
32 éves?! Nem 12?? A saját nevével tisztában van még?! Anyám! Megszabadulnék tőle, súlyos gondok lehetnek vele.
2011. máj. 28. 17:39
 18/25 anonim ***** válasza:
hagyd.. vissza ne fogadd,ha jönne..
2011. máj. 28. 18:00
 19/25 anonim ***** válasza:
Biztosan van neki valaki, csak aztán letagadta. Azért vagy kullancs mert minden nap keresed? Talán mert zavarod. Ne legyél a kapcarongya! Lehet az is hogy a nagy korkülönbség ütközött így ki, te még egy túl lelkes tini lehetsz a szemében. Hadd menjen ahova akar!!
2011. máj. 28. 18:02
 20/25 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele, hogy menjen, de sokkal könnyebb lenne nekem, ha legalább tudnám az igazat... :( Hihetetlen, hogy még ennyit sem érdemlek.
2011. máj. 28. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!