Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legyen büszkeségem, vagy ne?

Legyen büszkeségem, vagy ne?

Figyelt kérdés

Sziasztok, előre szólok, ez egy bonyolult-fura történet lesz.

Párommal tegnap szakítottunk.Bevallotta, hogy van valaki, aki nagyon tetszik neki. Nem szerelmes belé, és akkor sem lenne vele valami miatt, ha én nem lennék, sőt állítólag szeret. De ez már hónapok óta tart, tartják a kapcsolatot telefonon, taliznak, de más nem történt, nincsenek együtt.

Ma reggel is kellett vele beszélnem közös dolgok miatt, ma már azt mondta, hogy ezt az egészet kitalálta, hogy megutáljam és szakítsak, mert nagyon elege van belőlem, rajta lógok, idegesítő vagyok, olyan vagyok, mint egy kullancs.Eléggé nagyon bunkó volt.

Ma, később meg már azt mondta, hogy egyik sztori sem igaz, igazából nem akar szakítani, nincs is senkije, csak piszkáljam kevesebbet, ő szeret. Ezután itt hagyott, válasz nélkül, nem tudom, hogy most mi van (ez már msn-en volt).

3 éve voltunk együtt, én 23, ő 32. És szerintem nem lógtam rajta, csak nekem természetes volt, hogy minden nap keresem, neki nem.

Szerintetek most mi van? Keressem még, próbáljam megbeszélni vele? Vagy hagyjam a fenébe? Mit tennétek?

2011. máj. 28. 16:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%
Ez a pali konkrétan skizofrén, hagyd a fenébe, annyi pasi van a világon mint a nyúlsz@r, mit tökölsz egy ilyen félnótással?
2011. máj. 28. 16:41
 2/25 anonim ***** válasza:
92%
Hagyd ott, megérdemelné. Magyaráz mindent össze-vissza. Puhap.öcs.
2011. máj. 28. 16:41
 3/25 anonim ***** válasza:
82%
Nem igazán tudom, mit akar a srác, szerintem Te sem tudod nagyon kibogozni. Kicsit megzakkant. Szerintem hagyd a fenébe.
2011. máj. 28. 16:43
 4/25 anonim ***** válasza:
91%

lapát, találsz mást!

vagy mit vársz? majd ha gyereket terveztek hogy lesz? Egyik nap: legyen gyerek, majd nekiálltok, majd rá egy hétre: jaj mégsem kellene, menj abortuszra

húzd meg azt a bizonyos vonalat: eddig és ne tovább

5/25 anonim ***** válasza:
5%
A következő pasid ne zaklasd mindennap! Elég akkor keresni,ha valóban van fontos mondanivalód vagy megbeszélni való. 32 évesen már nem feltétlen szoktak naponta szerelmes szavakat gügyögni a párjuknak.
 6/25 anonim ***** válasza:
81%

Egy érett felnőtt férfiember nem így oldja meg a problémát, hogy kitalál sztorikat, hogy fájdalmat okozzon neked.

Utána meg még le is kullancsoz...

Ha számára túl sok, hogy minden nap keresed, akkor hadd menjen.

2011. máj. 28. 16:45
 7/25 anonim ***** válasza:
75%

"És szerintem nem lógtam rajta, csak nekem természetes volt, hogy minden nap keresem, neki nem. "

Most a párod vagy nem? Mert ha az (volt), akkor ez teljesen logikus és evidens dolog. Ha meg nem az, akkor nem is a párod. Persze lehet neki is "szabadnapja", de ha a párod, akkor ezt be szokás jelenteni. (Bocs, pénteken és szombaton bulizok, ne hívjál!)

2011. máj. 28. 16:45
 8/25 anonim ***** válasza:
88%
hagyd a fenébe! ha szeretne, nem találna ki hülyeségeket
2011. máj. 28. 16:46
 9/25 anonim ***** válasza:
90%

Komolytalan!

3 éve vagytok együtt, 32 éves FÉRFIRŐL van szó, de úgy viselkedik mint egy 15 éves kiskamasz. Egy ilyen pasinak minimum már családot kellene tervezgetni, nem hülyíteni a lányok fejét. Nem szeret, nem hozzád való, de ne is bánd.

Ha pedig szeret valaki valakit, akkor nem terhes számára az, ha minden nap hívogatják egymást 3 ÉV UTÁN! (még ha 3 hetes ismernéd, akkor azt mondanám, lassan a testtel, ne zaklasd, de 3 év után????)

Mi a férjemmel el sem tudjuk képzelni, hogy ne hívjuk egymást miden nap ha nincs itthon, pedig együtt élünk és gyerekünk is van már!

2011. máj. 28. 16:48
 10/25 anonim ***** válasza:
Ha keresed, megint kullancs leszel.
2011. máj. 28. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!