Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Ég a pofám anyám...

Mit tegyek? Ég a pofám anyám viselkedése miatt!

Figyelt kérdés

Általában vége jó családunk van,szépen élünk.Apa külföldön él/dolgozik,de havonta-kéthavonta hazajár.Anyámmal vagyok itthon egyedül.Ő is dolgozik,van,hogy fáradt,ingerlékeny.Na de akkor sem látom okát annak,hogy úgy beszéljen,mint egy utolsó útszéli *****.Ma is pl vásárolni voltunk és olyat káromkodott mindenki előtt,hogy azt hittem megnyílik alattam a föld.

Szóvá tettem már neki ezt a dolgot,de nem nagyon jutottam előre..

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. máj. 28. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
24%

Anyádnak az a baja, hogy ritkán kapja meg apádtól a bőrös virslit. Kéne neki egy vibrátor, akkor nem lenne olyan ingerlékeny.

Vagy a postás bácsi, szomszéd bácsi, gázóra-leolvasó bácsi néha bejárhatna.

2011. máj. 28. 15:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Na ez az!Pont ezt beszéltem már barátommal is,hogy meg kéne lepni egy kis játékszerrel.
2011. máj. 28. 15:15
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Igy nott fel, senki nem szolt ra, tanitotta. Semmi koze a faradsaghoz, vagy a virsli nelkulozesehez.
 4/8 A kérdező kommentje:
Már megoldás,ahogy így most gondolkozom nem nagyon jut eszembe...Vagy valaki tud?
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem így nőtt fel,kedves második!Akkor engem is erre/így nevelt volna,nem?Plusz régebben nem volt ilyen!
2011. máj. 28. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Talán édesapáddal is kéne beszélned a dologról.

2011. máj. 28. 17:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Miert? Az anyja mar nem gyerek.
2011. máj. 28. 17:22
 8/8 anonim ***** válasza:
annyit mondj édesanyádnak, hogy tisztelni szeretnéd, felnézni rá, de ha útszéli megnyilatkozásai vannak, akkor neked nem fog összejönni .abban a korban vagy gondolom amikor amúgy is kritikus szemmel nézed a világot,szerintem egy szülőtől, akinek felnőttkor küszöbén álló gyereke van, elvárható, hogy tudja kezelni az indulatait( mindenféle ki nem élt vágyak ellenére).
2011. máj. 28. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!