Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lesz majd esély arra, hogy...

Lesz majd esély arra, hogy egszer megszeressem a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Amióta a világon vagyok, utálom őket. Már kisgyerekként is mindig a nagyobbakhoz mentem, meg a felnőttekhez. És ez az érzés máig nem változott.

Nem tudom kifejezni, hogy miért, de nem bírom elviselni őket a közelemben. Mindegy, az okokat nem részletezem, mert ahogy ismerem a GyK-t, kapnék a fejemre :D

Csak elgondolkodtam, ha majd a párom gyereket akar, akkor mit mondok neki ? Bocsi, de utálom a kölyköket, keress mást ??

2011. máj. 28. 13:26
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
57%
Senki nem tart idiótának, csak maga a kérdés volt kissé vérlázító. Senki nem kényszerít arra hogy gyereked legyen, de az hogy utálod őket nem volt épp szimpatikus kifejezés, meg nekem is van négy. Az a szó hogy "utálom", az volt a legtöbbünk baja.
2011. máj. 28. 14:05
 22/39 anonim ***** válasza:
57%
Csak kettőtöknek nem tetszett, azért ez bőven nem legtöbb. Nyilván van oka rá, de nem akarta megosztani,mert nem akart ebből vitát csinálni. Persze néhány embernek úgy tűnik alap dolog,hogy mindenkibe beleköt. Nem azt írta, hogy beszólogat az anyukáknak meg a gyerekeknek, nem csinál ő semmit.
2011. máj. 28. 14:07
 23/39 anonim ***** válasza:
63%

De én sem tudom, miért van ez az érzés bennem. Egyszerűen nem tudom elviselni őket, és hülyén érzem magam, mert nem tudok és nem is akarok gagyorászni velük. Nő létemre sokszor ezért kellemetlenül érzem magam, mert mások viszont néznek rám, hogy most mi a bajom, hogy nem érdekel a gyerek, mert ugye az az elfogadott, ha nyávogsz más gyerekének is, ha nem teszed, már hülye vagy.

Hamarabb odamegyek megsimogatni egy kutyát, mint megnézni egy gyereket. Ez van, és ezen senki kedvéért nem fogok változtatni.

2011. máj. 28. 14:07
 24/39 anonim ***** válasza:
87%
off:ma 14:07: csak szólok, a gyerekeke nem szeretik, ha gagyarásznak nekik. Megalázónak érzik, és tehetetlennek ezzel szemben magukat. Mert csak kicsik, nem hülyék.
2011. máj. 28. 14:12
 25/39 anonim ***** válasza:
36%

onnan, hogy olyan szót használtál, ami erre utal. Ennyire egyszerű. nem a kötekedő hsz-eimről vagyok híres, aki olvas, az tudja, de az utálat szó a gyerekekkel összefüggésben számomra akkor is durva, senki nem fog meggyőzni arról, hogy aki így érez a gyerekek felé, így általában az összes felé, annak szép, gazdag lelke van.

Ha úgy gondolod, érző ember vagy, akkor meg nyilván nem utálatról van szó, hanem konkrétan tudod, miért nem akarsz. Ami meg teljesen oké, és felvállalható bármilyen kapcsolatban. Az utálat szó nem...

Ennyit reagáltam akkor is, most is, ha ez kötekedés, vállalom.

2011. máj. 28. 14:15
 26/39 A kérdező kommentje:

De most csináljak, ha én így érzek irántuk ? Nem fogok szebben fogalmazni, csak mert neked nem tetszik.

Egyenes ember vagyok, még névtelenül is.

Vajon, ha leírtam volna, mit kaptam volna ? :D Kb. 100 mocskolódó választ.

Na jó, most hogy ezt megbeszéltük, akkor örülnék, ha a következő kommentekben lenne valaki, aki a kérdesre is válaszolna :)

2011. máj. 28. 14:16
 27/39 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hanem tudom, hogy érző ember vagyok. Csak más felé irányulóan.
2011. máj. 28. 14:18
 28/39 anonim ***** válasza:
79%

uhh, az alapok jók, veszekedni tuttira nem fogunk, mert egyenes vagy te is, én is. nem az a baj, hogy nekem nem tetszik vagy másnak, hanem az, hogy -ezt próbálom kézzel-lábbal előadni, csak bénán fogalmazok ma- hogy HA kiderül, mit utálsz bennük, vagy fogalmazás kérdése, tökmindegy, AKKOR lhetne tudni azt, hogy elmúlik-e, változhat-e.

Mert ha az az ellenszenved oka, hogy nyávognak, akkor azon lehet segíteni, majd te máshogy neveled, felnőtt reakciókra, hiszti-és miákolásmentes üzemmódra, stb...

De ha pl az utálatod tárgya az, hogy a gyerekek általában aprók sőt a lábuk és a kezük is kicsi- (mondtam vmit-) azon nem lehet segíteni.

Szóval én csak arra akarnék rájönni a helyedben, hogy konkrétan MI A BAJOD? :)

Étedmá'? :)

2011. máj. 28. 14:24
 29/39 A kérdező kommentje:

Étemá' :D

Ja, szóval, hogy ezt akartad kihozni ?

Nos igen Volt már, hogy egy képen megláttam egy kisbabát, aztán még magamon is meglepődtem, hogy elmosolytam rajta. Na, hát tényleg aranyos volt.

De akkor frászt tudok kapni, amikor rohangálnak mellettem, a hülye kérdéseikkel zaklatnak, ordítoznak, fellöknek, hangoskodnak, széjjelpakolnak mindent, elötrik a cuccaimat, kinyomkodják a krémjeimet, kiöntik a lakkjaimat, eltörik a rúzsaimat.

Meg amikor olyan magas fejhangon beszélnek az anyjukhoz.

Na, ezeket nem szeretem.

Te is étedmá' ? :)

2011. máj. 28. 14:31
 30/39 A kérdező kommentje:

És nekem akkor is fura, ha az ilyen irritáló dolgoktól csak úgy el tudnak olvasni.

Lsd.: szüleim.

2011. máj. 28. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!