Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lesz majd esély arra, hogy...

Lesz majd esély arra, hogy egszer megszeressem a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Amióta a világon vagyok, utálom őket. Már kisgyerekként is mindig a nagyobbakhoz mentem, meg a felnőttekhez. És ez az érzés máig nem változott.

Nem tudom kifejezni, hogy miért, de nem bírom elviselni őket a közelemben. Mindegy, az okokat nem részletezem, mert ahogy ismerem a GyK-t, kapnék a fejemre :D

Csak elgondolkodtam, ha majd a párom gyereket akar, akkor mit mondok neki ? Bocsi, de utálom a kölyköket, keress mást ??

2011. máj. 28. 13:26
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
71%

Nézd már meg ki tesz ilyet. Aki nem akar gyereket, az is általában örökbeadja, vagy abortuszra megy, de azért az utcán hagyás annyira nem gyakori dolog.

Persze isten őrizzen, hogy rábeszéljelek bármire, mint mondtam én sem szeretném,egyszer elmegyek egy jósnőhöz, kíváncsi vagyok jósol-e nekem gyerekeket vagy nem. Bár nem igazán hiszek ebben, de a kíváncsiságom nem hagy nyugodni:)

Amikor a testedben növekszik elvileg akkor jönnek ezek az érzések, de fogalmam sincs, sosem éreztem ilyesmit.

2011. máj. 28. 13:41
 12/39 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Szerintem fogsz találni olyan társat aki meg fogja érteni, hogy nem szeretnél gyereket, de az is előfordulhat, hogy épp az miatt, hogy ő melletted lesz másként fogsz gondolkodni. A te életed neked kell eldöntened, hogy mit szeretnél! Minden jót!

2011. máj. 28. 13:43
 13/39 anonim ***** válasza:
32%

de, nevezem nem normálisnak, mert az egy dolog, hogy nem vágyom a társaságukra, mert pl hangosak, vagy mert én pec utazgatni akarok, vagy mert a munkámnak élek- mondtam valamit.

De hogy lehet utálni -ezt az indulattal teli szót használtad- a gyerekeket...

Csak így, "lárpurlár"... Döbb.

MÉG MIELŐTT: Én sem szültem, a saját döntésem volt, de elsüllyednék szégyenemben, nem, hogy még hirdessem is magamról, hogy utálom a gyerekeket vagy az állatokat.

Áss le magadra, némi önismerettel kiderül, mi az igazi bajod velük, árnyalj, gondold át, és ami kiderül, AZT az okot mondd el majd az aktuális jelöltednek. mert ha ezt így az arcába tolod, hogy gyerekfóbiád van, sanszos, hogy dob egy hátra arcot, mert ismétlem, értelmes, jó érzésű embernek odáig oké, hogy nem akarok, mert.... De a nem akarok, mert utálom őket... Az defektes érzés-és megfogalmazás.

Vagy keresel tényleg egy másik, hozzád hasonlóan érzelmektől-lélektől hemzsegő példányt.

2011. máj. 28. 13:45
 14/39 anonim ***** válasza:
88%

szerintem, ha jársz valakivel majd: gyorsan mondd el ezt neki:gyűlölöd a gyerekeket, nem akarsz soha.

nem kell becsapni senkit- Lehet gyerek nélkül élni, és sok férfi van, ami nem akar valami miatt.

2011. máj. 28. 13:48
 15/39 anonim ***** válasza:
56%
aki
2011. máj. 28. 13:48
 16/39 anonim ***** válasza:
83%

Nyugi manapság vannak férfiak akik szintén nem szeretik,vagy ha szeretik sem fontos nekik,én is ismerek nem keveset :) Megtalálód majd a magadhoz valót te is..

Amúgy idővel elmúlhat persze ez az érzés,ki tudja.

2011. máj. 28. 13:49
 17/39 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

én is azokkal értek egyet, akik szerint nem feltétlenül kell mindenkinek gyereket vállalnia.

szerintem ez életkortól is függ, valószínűleg változhat idővel (bármilyen irányban). szóval ha nem szeretnél családot alapítani, senki nem mondja meg neked hogy tedd mégis:)

2011. máj. 28. 13:52
 18/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat !

Adria!

Én nem tudom, hogy honnan szűrted le azt, hogy érzelmektől mentes vagyok. Csak mert nem szeretek gyerekkel foglalkozni ? Azta, te valamit nagyon tudsz...

Vannak érzelmeim, igen. És azokat az érzelmeket nem gyerekekre, hanem azokra az emberekre fordítm, akikkel dolgozom, az állataimra, barátaimra, családomra.

Nem tartozom neked magyarázattal, de úgy gondolom, hogy csak azért, mert valaki nem szereti a brokkolit, még nem lesz húsevő.

2011. máj. 28. 13:55
 19/39 anonim ***** válasza:
70%
Ma 13.45! Nehogy már eldöntsd, hogy ki hogy gondolkodjon! Azért mert a kérdező utálja a gyerekeket, szíve joga nem? Kezdem utálni ezt az oldalt, amiért ilyen emberek jönnek ide válaszolgatni! Feltettek egy kérdést, de te nem igazán arra válaszoltál, hanem a kérdező nézeteit kritizálod. Szerintem meg semmi baj a kérdezővel, amiért nem szereti a gyerekeket. És mondjak valamit? ÉN SEM SZERETEM A GYEREKEKET ÉS NEM IS AKAROK! A fenébe, a kérdezővel már ketten vagyunk, akik ilyen idióták.....
2011. máj. 28. 13:56
 20/39 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy mellém álltál :)

Ne aggódj, nem vagyunk idióták, csak annak gondolnak.

2011. máj. 28. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!