Apám beadta a zaciba az arany karkötőmet, amit nagymamámtól kaptam. Tényleg nem lehet megérteni, mért voltam mérges? 17l
1. meg lehet érteni
2. egyeztetni kellett volna veled, persze,
3. de azért vedd figyelembe, hogy te is az adósa vagy, hiszen az apád, és ha jó apa volt, akkor az effajta kisebb "kilengések" talán (némi jogos morgással) elnézhetők, hiszen időben és persze pénzben is rengeteget áldozott érted... (ha így érzed te is, ha nem, megette a fene az egészet...)
Joggal lehetsz felháborodott, természetesen. Ülj le édesapáddal és beszéljétek meg: már nem vagy kislány, van némi önállóságod, ha nem is teljes és ez vonatkozik a tulajdonodra is. Hiszen te kaptad, neked adták, illett volna megkérdezni előtte. Egyet értek azzal is, hogy tartozol neki, ha jó apád.
A nem ide illő kommenteket meg megkérem menjenek má a pitvarba! Köszönö~m!
19F
Apádat jól pofán kellene verni ezért!
Aljasság!
A tárgyaid sorsáról neked van jogod dönteni. A nagymamától kapott ékszer érzelmi értéke főleg az ő halála után felértékelődik, ezért méginkább illet volna figyelembe venni azt.
Más kérdés, hogy milyen körülmények között éltek, és milyen lehetőségeitek vannak. Ebbe be kellett volna vonni téged is, és akkor lehet, hogy találtok más megoldást (diákmunka, vagy életszinvonalcsökkentés).
Apukádnak: nullánál több a kevés!
A hasznos válaszoknál én sem sajnálom a zöld kezeket. :)
Hát ezt nem lehet megérteni!
De megértelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!