Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Baba vagy munka?

Mit csináljak? Baba vagy munka?

Figyelt kérdés

Sajnos 4hónapja nincs munkahelyem és alibiban lakunk a férjemmel.tegnap volt egy kis összetűzésünk, mert az anyósom hol unokát szeretne hol pedig azt, h legyen munkahelyem.már nem tudok rajta kiigazodni.el vagyok keseredve, mert a párom bele sem gondol, h én mit érzek.én már szivesen szülnék babát, de... Pár hete megbeszéltük, h jöhet a baba, de most már nem érzem azt, h a párom is szeretné. még a nyáron visszaköltözünk az apámékhoz ahol kicsit könnyebb lesz anyagilag.

21/N

2011. máj. 28. 08:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%
Én ebben a helyzetben keresnék szépen munkát és elkezdenék dolgozni, de közben elhagynánk a védekezést és ha a baba jönni akar akkor jönni is fog, nem is biztos, hogy azonnal összejön, nem kell otthon ülni és várni ,hogy megfoganjon, lehet közben szépen járni dolgozni, telnek a hónapok és ha a bébi úgy dönt ,hogy jönni akar akkor had jöjjön:) így mindenki jól jár, te dolgozol, anyós leszáll rólad, és még unokát is kap.
2011. máj. 28. 09:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem keress elöszőr munkahelyet,és teremtsd meg az alapokat,így meg főleg,hogy a párodban érzed a bizonytalanságot.Meg az sem mindegy mennyi pénzt kapsz mikor meglessz a pici.Ráérsz,én 25 évesen szűltem.
2011. máj. 28. 09:25
 13/17 anonim ***** válasza:
90%

Ne haragudj, de anyósnak szülöd a gyereket vagy magadnak?

A te és a párod szava legyen a döntő. Míg nincs közös megegyezés addig mindenképpen várjatok vele.

21 évesen még bőven ráérsz.

2011. máj. 28. 09:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Várnék. Én úgy gondolom, egyáltalán nem is biztos a kapcsolatotok (jövője) sem. Nővérem 22 évesen szült gyereket a nagy semmire a nagy szerelembe. Most 32 éves, van egy 10 éves lánya, és egyedül neveli. Most azt mondja,bárcsak kivárta volna a megfelelő időt és pasit. Egy gyerekkel esélye se nagyon van normális új kapcsolatra. Persze ez csak az ő története, de gondoltam leírom.
2011. máj. 28. 09:30
 15/17 anonim válasza:
56%
Az egyik barátomat az anyja 18 évesen szülte meg.
2011. máj. 28. 10:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Nézd, ha ketten nem jöttök ki a pénzből, amit a férjed keres, akkor hárman hogyan fogtok? A helyedben először munkát keresnék, és dolgoznék egy-két évet, hogy legalább tisztességes GYED-et kapjak. Lehet, hogy most menekülőútnak érzed a babát, de valójában rengeteg önfeláldozással jár. A ti helyzetetekben nem meg megszüntetni, hanem még tovább növelné a gondokat.
2011. máj. 28. 10:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Én a férjemmel a babát választottam és egyáltalán nem bántam meg. Párom dolgozik szülés után én elvégzek egy tanfolyamot és keresek munkát. Közben anyáméknál lakunk amihez persze senkinek semmi köze ha ez őket nem zavarja és támogatnak.
2011. máj. 28. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!